Schrijven antwoorden die u

vraag:

"Hoe om te gaan met elektrificatie? "

Antwoord: noodmaatregelen om te weten.

Called elektrocutie wanneer de resultaten in de dood, elektrificatie is nog steeds een ernstig ongeval wanneer het zich voordoet, maar sommige hulp technieken kunnen helpen om de gevolgen te beperken. Het eerste wat je moet doen in geval van elektrificatie zal noodzakelijk om de macht te snijden. Het menselijk lichaam is geleidend, hebben een slachtoffer van elektrocutie niet aan voordat volledige stroomuitval.

De tweede fase zal dan bellen voor hulp aan de verschillende noodnummers (15 voor de ambulance, 18 voor brandweerlieden ...). Breng vervolgens het slachtoffer EHBO.

Om het risico op een elektrische schok te voorkomen, geen elektrische apparaten met natte handen of voeten in een vochtige plaats, zoals baden of douchen. Vermijd opspattend water op elektrische apparatuur, hebben uw elektrische systeem, en niet sleutelen aan uw systeem zonder eerst scherpe power.

U kunt ook stuur ons uw vragen Deco

(Functie () {var container = document.getElementById ("playerDiv_209354"); if (container === null) {= document.body houder; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("stijl","");}) ();