De ontwikkelaar gebouwd en de koper eindigt op de bouwdoos

We zijn bijna 80% wil een dag, een huis of appartement zelf, het is een duurzame investering en een erfgoed dat kan worden overgedragen. Alleen, het is ook een financiële investering om ons te helpen ... Gelukkig zijn er ready-to-end, een apparaat dat ons in staat stelt tot ongeveer 30% besparing op een traditioneel huis, op voorwaarde dat zij wonen afwerking. Uitleg.

De ready-to-end: de toekomstige eigenaar in het hart van zijn project

Inderdaad, om te helpen terughoudend zijn om een ​​eigenaar te worden, een bouwer / ontwikkelaar had het geniale idee om de "ready-to-end" echte revolutie in de wereld van de bouw sinds 1983. De organisatie heeft in geslaagd om te bereiken het onroerend goed om zoveel mogelijk plaatsen van de koper in het hart van zijn eigen aanpak en acteur van zijn droom te maken.

Het idee is simpel: het bieden van traditionele huizen door architecten ontworpen en gebouwd door de bouw professionals, goedkoper dan zijn concurrenten, zonder beknibbelen op de kwaliteit en de nieuwste ontwikkelingen in innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Aangezien bouwers / ontwikkelaars zijn meer om deze formule op de onroerend goed markt aan te bieden.

Het tweede werk afgerond door de eigenaar van het model kit

Door middel van een reeks van kits, de nieuwe eigenaar completeert de tweede uit het huis door de instructies gedetailleerde en geïllustreerde instructies, of zelfs gecoacht door ambachtslieden. Afhankelijk van uw niveau van de doe-het-vaardigheid, zal dit de bouw en decoratie (interieur timmerwerk, elektriciteit, sanitair, verwarming), afwerking en decoratie werk (interieur schrijnwerk, sanitair, verf de gevel) of gewoon decoratie. Met dit concept, besef je tot 30% besparing ten opzichte van een traditioneel huis en dit biedt u de mogelijkheid, indien u dat wenst om extra kapitaal te ontvangen voor het interieur van uw huis of aankoop van grond meer in lijn met de verwachtingen.

8 architectonische modellen van huizen

De fabrikant u bij het zoeken naar gemeenschappelijke grond en biedt ook hulp aan de administratieve procedures voor het verkrijgen van een bouwvergunning te vergemakkelijken.

Belangrijke troef, het agentschap biedt een scala aan 8 architectonische modellen, aanpasbaar aan elk type terrein en regio's, verkrijgbaar in 3, 4 of 5 stukken die perfect passen bij de verschillende landschappen en tradities van elke regio, biedt u de moderniteit en de kwaliteit van de nieuwste materialen (partnership met EDF Bleu Ciel systematisch het etiket HPE en THPE of BBC te verkrijgen).

praktische informatie

> www.mikit.fr

> www.logisneuf.com

> www.ma-maison-pas-chere.com