Renoveren uw keuken backsplash: onze tips!

Een zeer oude tegel patronen kunnen een tendens in een keuken zijn. Maar wees eerlijk, tegels van de jaren '80 is gewoon verschrikkelijk. De kleuren zijn saai en verouderd. Maak je geen zorgen! Je hoeft niet je hamer te nemen en smash alles om uw keuken backsplash vernieuwen. Vandaag de dag zijn er veel tips om credenza vernieuwen met behoud van de panelen op hun plaats. Hoe? Hier zijn onze tips.

Paint zijn keuken splashback

Dit is de eenvoudigste en snelste oplossing voor een facelift te geven aan zijn keuken of zijn badkamer. Alle bouwmarkten bieden een of meer regels van verven ontworpen om de vloer te dekken. Deze verven worden gebruikt in de keuken of in de badkamer, ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Als u wilt uw dressoir, eerst goed schoon te schilderen. En als een verflaag reeds aanwezig is, schuren. Het schilderij ontstaat zeer eenvoudig, met een kwast of verfroller. Eenmaal geïnstalleerd en droog, de dressoir is vernieuwd reinigt, evenals een conventionele tegel.

Vraag decoratieve platen

De decoratieve platen zijn ook een gemakkelijke manier om credenza vernieuwen. Deze platen zijn verkrijgbaar in natuurlijke materialen of in de vorm van gelamineerde platen. Ze bieden dan ook een breed scala aan patronen en kleuren. U kunt zelfs vragen plaat effect en krijgt de uitstraling van steen, hout, leisteen, metaal, enz.

De decoratieve platen zijn zeer betaalbaar. Ze bestaan ​​in verschillende formaten voor de keuken en de badkamer. Om de decoratieve platen te leggen, moet u schoon uw visual zet dan de plaat. Afhankelijk van het model, gebruikt u plakband of lijm.

Relook geloof keuken
© George Robinson Kitchens

Breng alleen de platen achter de kookplaat

De stickers te fleuren uw oude dressoir

Meer kortstondige dan schilderkunst en decoratieve borden, stickers gebruikt om een ​​splashback tegels verenigd versieren. Ze worden gebruikt op conventionele tegels of tegels. Voor de stickers van het leven is geoptimaliseerd, kopen modellen ontworpen voor vijvers en volg de installatie-instructies. Inderdaad, stickers voordoen op het schoon en volledig droog dressoir.

Gecoat en gepolijst beton aan het dressoir te dekken

Een backsplash kan ook worden bedekt met een coating. Gelegd op een schone tegel, kan de coating aan te passen aan waterpartijen en geef ze een moderne twist. U kan het werken als u wilt. Met het, zal uw muren glad of geborsteld zijn.

In dezelfde geest, kunt u de gepolijst beton te gebruiken om uw dressoir renoveren. Het grote voordeel van dit materiaal is zijn kracht. De gepolijst beton wordt gebruikt in elke kamer van het huis, op de muren als de vloer. In de keuken, gepolijst beton is zowel van toepassing op het dressoir en het werkplan voor een stralende eenheid!

dressoir keuken
© lulu - Fotolia.com

XXL tegels gelegd

En ja! Het is mogelijk om een ​​tegel vloer. Voor een resultaat aan de top, we kiezen voor een XXL tegels. Onze favoriete hart is voor de houtlook tegels die eigentijdse gerechten opwarmt, en tegelijkertijd zijn rol op het gebied van waterbestendigheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Krijtbord verf: leuke en praktische

U kunt ook kiezen voor krijtbord verf. Om toe te passen na een onderlaag van uw oude dressoir, zal het uw nieuwe speeltuin in de keuken geworden. Ter herinnering, het winkelen lijst, lief woordje, tekeningen, een keuken achterwand schoolbord verf kan een verstandige keuze zijn. Het is geschikt voor zowel eigentijdse gerechten, maar ook de meer traditionele keuken, want het brengt een neutraal, modern tintje.

Renovatie geloof keuken krijtbord verf
© Ixina

De leisteen backsplash zal uw nieuwe plaats van meningsuiting te zijn!