Een pop en kleurrijke tafel voor&# 039; zomer van 2016

Voor zijn nieuwe zomercollectie 2016 Sema Ontwerp wilde zijn horizon te openen, meng grafische patronen en exotische prints, uitnodigende charme van Oost-en Scandinavisch design. Een servies met verschillende kleur en trend wereld, om te kiezen op basis van zijn smaak voor ontbijt of diner geïnspireerd. De redactie 'presenteert haar shots hart in foto's!

Oost-Kaap op

Voor de zomer van 2016 Sema denkt groot en ver! Het merk, dat wordt gedefinieerd als "scout en creatieve objecten" sinds 1968 dit jaar biedt een collectie geïnspireerd door reizen. Het begint met het Oosten met deze set genaamd "Eastern Fragrance". Schotels, zeker, met inbegrip van borden, schalen met stokjes en lepels van rijst, maar ook zwart-witte lampen in het achterhoofd Boeddha.

Servies Sema ontwerp parfum'Orient collection été 2016
© Sema Ontwerp

Made in Japan

Korte stop in Japan met deze serie geïnspireerd door Japanse briefpapier, een mooie mix van blauw en wit voor een eenvoudige en elegante effect.

Servies Sema ontwerp parfum'Orient inspiration Japon collection été 2016
© Sema Ontwerp

Pop Culture

Grote trend van het moment, de flamingo's die zijn gevonden op een groot aantal textiel. Sema Design heeft hun hele lijn van servies gewijd in zachte kleuren. We houden van de cups die ronde voor tea-time trend spelen. Placemats, keramische theepot, bekers voor het ontbijt, XXL mokken, de collectie "Pop Culture" omvat lampen en ultra kleurrijke schorsingen. We zeggen ja!

Dish Sema Service Design Popcultuur flamingo zomercollectie 2016
© Sema Ontwerp

De zomercollectie 2016 andere verrassingen zo mooi retro landelijke stijl trays, een lijn in marmer in het teken van "urban elegance" met verwijzingen naar de Big Ben en de Eiffeltoren, of nachtkastjes Scandinavische look.

Meer informatie op de site www.semadesign-deco.fr