Bereid het huren van uw garage, hoewel zeer winstgevend!

U bent een van deze gelukkige afgunst van iedereen die over een garage? Naast het feit dat een zeer goed gewild, de garage wordt zeer winstgevend als het is om te zetten in woning. Maar hoe je een garage te huren zonder risico's te nemen? Kunnen we het doen als we alleen huurder en niet de eigenaar van het onroerend goed? Mocht er een schriftelijke overeenkomst zijn? Een update.

Huur een garage: de echte goed idee!

Als u wilt investeren in onroerend goed om uw geld te zetten en hoeven niet per se de middelen om een ​​huis te kopen, laat je niet ontmoedigen! Het kopen van een garage is een uitstekende oplossing en een manier om te investeren, eerst zachtjes pand. Tellen met tussen 10 000 en 25 000. Niet per se krediet nodig en dus als dit het geval is, zal de bank heb je natuurlijk verlenen veel gemakkelijker omdat het kleine hoeveelheden. In de steden, de garage en parkeren zijn zeldzame en kostbare goederen. Je zal geen moeite priori om uw garage te huren. Je zou ook minder delinquentie problemen omdat deze zijn laag. Tenslotte de uiteindelijke punt overtuigend: het rendement van een garage is tussen 6-10%; het past bij uw winst na het verwijderen van uw uitgaven voor onderhoud, uw toekomstige credit ... Om een ​​appartement te huren, het rendement is van 4 tot 6%. Overtuigend, toch?

En als u alleen huurder van de garage? Onderverhuur is verboden voor een huis, niet een garage. Een vereiste om de eigenaar te informeren en krijgt zijn overeenkomst niet om winst te genereren door het onderverhuren van de meest dure parkeertarieven ten koste van je eigen huur. En natuurlijk, dit onderhuur loopt af aan het einde van de huurovereenkomst.

garage
© Pexels

Het rendement van een garage is hoger dan een appartement

Huur een garage: hoe?

Als u een eigen huis en een garage, kunt u ze zelfstandig te huren. En zelfs als uw garage is onafhankelijk van huisvesting, natuurlijk kunt u ook huren. In dit geval is de garage verantwoordelijkheid van het gemene recht van toepassing is op de dingen van de huurcontracten. Om u daarom om de huur vast te stellen. Hiervoor is de gemakkelijkste manier is om de eigenschappen te raadplegen: de beste manier om vast te houden aan de marktprijs. Een ander belangrijk punt om de duur van de huurovereenkomst te stellen. Een schriftelijke overeenkomst is niet noodzakelijk, omdat de garage huur is niet onderworpen aan een specifieke regelgeving. Door nadelen, het is meer dan aan te raden om er een te vormen om conflicten te vermijden. dan zorg ervoor qu'apparaisse beschrijving van de gebouwen, de huurprijs, de looptijd van het huurcontract, het bedrag van de waarborg, qua huurherziening en beëindiging bepalingen. En hoe u uw huurder te vinden? U kunt rekenen op mond tot mond, want toepassingen zijn talrijk. Maar ook vragen de handelaars in de buurt van u, zodat u advertenties kunnen plaatsen in hun winkel. Of plaats uw advertenties online op sites als Monsieurparking.com.

gesloten garage
© Pexels

De garage pand is niet onderworpen aan enige regelgeving

Huur een garage: Wat heeft dat belasting verandering?

Weten dat als u uw garage te huren, zult u onderworpen aan de betaling van de onroerende voorheffing. Maar, kunt u een verzoek tot teruggave aan de huurder. De verhuur van de garage is ook onderworpen aan de betaling van de btw, tenzij de huur van de garage wordt begeleid door een behuizing.

Huur een garage: alternatief

Laat het gezegd, de garage is een kosten goed! Een andere optie, als je wilt om het te huren en het realiseren van nog meer voordelen: zet hem in opslaglocatie. Laure Courty is de oprichter van Jestocke.com. Ze vond dat haar huur garage als een meubelopslag de winstgevendheid kan verdubbelen aangezien in dit geval hebben we niet verhuren dit oppervlak, afhankelijk van de locatie, maar dat zij dit onroerend goed verhuurt m2. Een idee nog aantrekkelijker als de auto's worden waardoor er meer en meer stedelijke centra; dit alternatief maakt het mogelijk om anders werken garages door ze af te leiden uit hun eerste gebruik. Echter, contact op met uw condominium heb je het recht om je garage te huren als een opslagruimte.

Een ander origineel idee om de garage huisgenoot! Ook wel aangeduid "het delen van Garage". Het principe is eenvoudig: u slechts een deel van uw garage te gebruiken en winst maken door het delen! Of je het gebruikt sporadisch en zou de plaats te huren wanneer u vertrekt voor het werk. Nogmaals, beter te verbergen achter een contract om zich te beschermen in geval van betwisting. Er zijn sites om de uitwisseling als Jepartagemongarage.fr vereenvoudigen.

Garage stand guard
© Jestocke.com

Transformeer uw garage opbergkast voor nog meer winst