Mellow en nog veel meer ...

Uw matras is te hard? U verkiest een zacht bed? Denk na over matras!

Om de matras steken, de bovenmatras voegt een extra laag volgens de wensen van elk. memory foam, eendenveren, actieve kool bamboe, structuren zijn gevarieerd en tegemoet te komen aan verschillende behoeften zoals ecologie, de zachtheid en comfort.

Om u een idee te krijgen, hier zijn zeven voorstellen die op matras in diverse kwaliteiten:

De aan de vorm van het lichaam: Cloud bij Dunlopillo

Door Biportance technologie, heeft matras topper meer steun voor de zware delen van het lichaam en de specifieke steun voor het hoofd en de voeten. Een ventilatiesysteem en afvoer van vocht maakt het beddengoed te droog en fris blijven. De hoes is wasbaar op 40 graden.

Op Matras Cloud, 90x200 cm, 279 euro, Dunlopillo.

De high-end: Sweet Dreams in Treca

Met een dikte van 9 cm, deze matras is vervaardigd van een vormgeheugen foam. Deze beperkt de drukpunten van de zwaarste delen van het lichaam en verbetert de bloedcirculatie. Het is ook samengesteld uit een gezicht werd gemaakt van linnen en zijde voor frisheid en een winter kant mohair, kasjmier en zijde voor zachtheid ... Let op de matras wordt geleverd met de matras.

Matras en Sweet Dreams, 140x190 cm, 3646 euro, Treca.

The Green: Organic Bamboo At Greenweez

Een over-matras met een micro-poreuze structuur bestaat uit bamboe. Neutraliseert geuren en vocht. De bamboe heeft ook de mogelijkheid om het infrarood uitgezonden door het lichaam, waardoor de bloedsomloop verbetering terug te keren.

Op Organic Bamboo matras 160x200, 139 euro, Greenweez.

De luchtige Sultan Tog Ikea

Paardenhaar en maïs gebaseerde watten te verschaffen over dit matras ventilatie, elasticiteit en helpen om vocht te verwijderen. Verkrijgbaar in vijf verschillende maten.

Op Matras Sultan Tog, 160x200, 279 euro, Ikea.

De lage prijs: On-matras met AM-PM La Redoute

Met een dikte van 4 cm, deze topper uit Polyester (17 kg / m3) en polyestervezel. Verkrijgbaar in 6 verschillende maten.

Top matras, 140x190, 92 euro, AM PM / Redoubt.

De vorm geheugen: On-matras 7cm in Tempur

Met de technologie (van NASA) vormgeheugen foam, een warmtegevoelige visco-elastisch materiaal, waarbij het lichaam van de drukpunten verlicht. Lichaamswarmte doordringt zijn vorm op de matras. Het vocht buiten afgevoerd. Verkrijgbaar in vier maten.

Op Matras 80x200cm, 691 euro, Tempur.

De gezellige Cocoon in Epeda

Zacht en comfortabel, on-matras van 7 cm bestaat in zijn onderste gedeelte (6 cm) eendeveren (1500 g / m2) en in het bovenste gedeelte (1 cm) van 70% tot 30% eendenveertjes ( 150g / m2). De omhulling is wit perkal behandeld tegen vlekken Teflon, anti mijten.

On-matras Cocoon, 90x190 / 200cm, 504 euro Epeda.