Toen ik klein was, hadden we de vriend Ricoré. Dus zullen we verloren, we de Fransen, de moraal van deze nieuwe Angelsaksische tendens om espresso dienen om hun kinderen, babyccinos. Als Babyccino bestaat al een tijdje in Australië het was tot nu toe een mengsel van gestoomde melk en chocolade siroop geaccentueerd met gember, een soort ersatz espresso waardoor kinderen om koffie met hun ouders te delen. Vandaag heeft de Babyccino enigszins veranderd en Brooklyn, dient nu babyccinos waarin we een dosis van koffie en cafeïnevrije koffie die, zodra men de leeftijd van twee jaar bereikt kan worden gegeten toe te voegen. De artsen natuurlijk gevraagd over deze nieuwe praktijk en zorgen zij ervoor dat de dosis cafeïne is klein dus veilig, zelfs te stellen dat er minder dan een blikje frisdrank (ik wist niet eens reageren op deze vergelijking hetgeen impliceert dat een twee jaar oude drankjes frisdrank).

Waarom ik weet niet eens wanneer het?

Het zou zelfs niet voor een gezondheidskwestie, zodat (zie de vriend Ricoré). Dit idee van het aanbieden van een espresso voor kinderen last van me om twee redenen. Eerst is er deze nare gewoonte van het omzetten van onze kinderen in kleine volwassenen: zij opgevoerd meisjes drinken alle babyccinos koffie en een podium was van "Sex and the City" miniatuurversie.

babycino meisje

Daarna is het verrassend dat deze schattige lievelingen uitstoten verlangen in vijf jaar te willen een string te zetten. En ouders klagen "Oh jeugd van tegenwoordig!" terwijl om de daders te vinden in plaats van ze moeten kijken in een spiegel. Als ze groeien zo snel, is het omdat ze de middelen krijgen en soms gaat het mis. Als we bedenken Meetic Junior en Ricard voor kleuters, zal het te laat te maken over zijn. En eerlijk gezegd, kinderen hebben wel wat beters te doen dan om rustig te zitten rond een tafel nipt espresso opgeheven vinger naar de komende presidentsverkiezingen (de limiet te bespreken, als ze echt willen doen, is er dinette voor dat). Random: ga springen in de plassen, jagen duiven, geef een schop in een stapel van dode bladeren, trek de tong ... Kortom, al die dingen die je niet durft te doen zijnde volwassene. Waarom verspillen ze dat plezier? Ik zeg niet dat de barrière tussen kindertijd en volwassenheid luchtdicht is, maar om uit te kiezen, geef ik de voorkeur aan de hand in de Haribo pakket mijn dochter delen een espresso met haar (ze al bijt me chocolade plein gezet in plaats van die ermee gepaard gaat). Wij, volwassenen, hebben de privileges die kinderen niet hebben en dat is ook wat maakt ze willen groeien.

Tweede reden volstrekt subjectief en egoïstisch: koffie, ik hou het voor mezelf! We hebben al niet meer toegestaan ​​om te roken en te drinken met mate. Indien naast, naar koffie, moet men zijn taal letten want bij de volgende tafel, het dient babyccinos, vraag ik me af waar we kunnen eindelijk vrij zijn volwassen leven leiden. Het zal dat doen swingers clubs voor tussen grote en ik moet toegeven dat het doet boeit me matig.

Babyccino 2

Zo veel als ik niet waarderen dat een restaurateur afstoot me door te zeggen dat hij geen ruimte voor mijn kinderwagen terwijl de kamer leeg is (omdat hij kennelijk denkt dat ik een idioot), dus ik wil doorgaan om te praten over mijn seksuele problemen * met mijn vrienden rond een glas Chardonnay, zonder de server onderbrak me een "Mevrouw, alstublieft, er zijn hier kinderen die hun Babyccino consumeren en beledigd door uw woorden". Ik hou van mijn kinderen en ik hou van tijd doorbrengen met hen, maar toen ik naar buiten ga, is het juist om te ontsnappen en te praten als een volwassene tot volwassene dingen, volwassen.

En toch heb ik kinderen, dus ik ben nogal grootmoedig als ik ontmoet andere ouders verontschuldigen omdat ze met hun kinderen. Als ik zie een moeder worstelt met haar kroost schreeuwen op de trein, ik heb geen zucht, ik stuurde hem een ​​geruststellende glimlach, omdat ik zijn verwarring te begrijpen. Dus als het idee van Babyccino maakt me bang, ik kan me niet voorstellen in welke staat van wanorde volwassenen die geen kinderen hebben kunnen zijn! Voor een keer, zullen we niet het recht om zucht, maar echte uitingen van haat jegens onze baby's hebben en eerlijk gezegd, we hebben het komen!

Zoals ze zeggen benedenwoning "Elk huis en kinderen beter zal gedragen worden"... of iets dergelijks!

  • * Ik heb uiteraard niet seksueel probleem, het was gewoon zo dat je het idee te begrijpen ...

Bronnen: Courrier Picard, Brooklyn Paper en elders op het net.