Hoewel wrijf het zelfklevend papier met een spatel

Vraag van Veronique

"Hallo, hoe je een kleefstof (geborsteld staal kleur, stijl VENILIA) vragen op mijn keuken units zonder bubbels? Heeft u een gemakkelijke plaatsing techniek? Is hittebestendig? Heeft u een merk adviseur? Bij voorbaat dank voor uw advies. "

Antwoord Deco: vloeiende zelfklevend papier met een spatel

Hallo Veronique, een kleefstof op uw keuken meubels te zetten, het duurt een beetje geduld! Dan krijg je een "trekker" een kleine spatel helpt bij het aanbrengen van de lijm zonder bubbels. Mijn advies: als u uw deuren kunt verwijderen, zult u meer comfortabel voor werk.

Verwijder eerst de beschermfolie van het klevende deel naarmate het plakken. Doe het niet geheel te verwijderen, omdat u de lijm kan vasthouden aan zichzelf of gesp. Plaats vervolgens de lijm papier en breng de spatel altijd van binnen naar buiten, om luchtbellen naar buiten te verwijderen. Echter, als er een aantal belletjes, prik ze met een kleine naald.

Er is een andere oplossing, zo lijkt het, is zeer effectief, maar ik heb niet de kans om het te testen had. Gewoon genieten van een spons met zeepsop van tevoren op het oppervlak van uw sticker, positioneren en marouflez. Het merk VENILIA citeren bewezen lijm decoratie, en in termen van hittebestendigheid, het zachte metaal is een goed product.

U kunt ook stuur ons uw vragen Deco