En als ik aan het koken was mijn pizza in een wafelijzer?

Het wafelijzer, het is niet alleen voor kinderen! Vooral wanneer het het laatste model Tefal, de snack Collection 12 sets van afneembare platen. Met zo veel keuzes in de voorbereidingen, zal het hun hartelust en zelfs verandert de tijd van een testkandidaat Top Chef: uw test, als je het te accepteren, is om pizza opnieuw voor die is het makkelijker om te eten. Je hebt vijf minuten!

snack collectie
© Electroménagère

Snack Collection Tefal

In de trend van steeds hoger, luider, Tefal kunt u "scheppen" verbeterde je eigen wafel. Het idee is niet op te leggen, maar om de consument voor te stellen om de ideale product kopen, omdat maakte zich het apparaat met de toevoeging van het indrukwekkende aantal platen. In totaal 12 platen accessoires zijn verkrijgbaar (wafels, tosti's, hart wafels, wafels, driehoeken tosti's, grill panini's, toast, pannenkoeken, Slippers, donuts, wafel Fribourg en mini snacks). Om de vriendelijke kant nogal qu'envahissant houden heeft Tefal gedacht van het opslaan van de platen in een doos boek waarin de organisatie een stuk eenvoudiger maakt. Zij zullen illusie, zelfs als je ze in het midden van je kookboeken.

Snack geopend collectie
© Electroménagère

Niet alleen zijn deze praktijken met hun huisvesting, maar deze platen zijn ook zeer eenvoudig op te zetten en zo de inkepingen zijn verschillend van de ene kant naar de andere, is er geen gevaar voor de clip in de verkeerde richting. Bovendien, na gebruik, ze gaan allemaal in de vaatwasser: geen behoefte om te genieten van 's nachts aan de pasta los te maken, anti-aanbak gedaan het werk goed. Een eenvoudige aan-uit-knop in te drukken en Snack Collection opwarmt. Maar ik spreek, ik spreek en gedurende die tijd is mijn recept niet gedaan. Ga, ga!

Snack collectie platen
© Electroménagère

De ingrediënten van de pizza wafel

Een pizza deeg (zelfgemaakte of industriële)

Een tomatencoulis

Een bolletje mozzarella in kleine blokjes

verse basilicum

het recept

Snack ingrediënten collectie
© Electroménagère

Stap 1 - Knip het pizzadeeg in vier gelijke delen. Op elk van hen, zult u de tomatensaus zachtjes toe te voegen, hetzij met de achterkant van een lepel of met een borstel. Stop er niet te veel anders kan het uit je deeg lekken. Boven de grout, voeg stukjes mozzarella en een blaadje basilicum. Sluit je deeg als een Calzone.

Snack collectie voorbereiding
© Electroménagère

Stap 2 - Verwarm uw wafelijzer en wacht tot deze de juiste temperatuur heeft bereikt. Snack Collection waarschuwt u met een indicatielampje dat groen wordt wanneer het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt. Ik voegde, altijd borstel een beetje olijfolie uit angst dat het zich vastklampt, maar de anti-aanbaklaag is zeer effectief, zodat het mogelijk is om te doen zonder.

Snack wafel collectie
© Electroménagère

Stap 3 - Laat tussen 3-5 minuten van het koken. Geniet onmiddellijk.

Snack Cooking collectie
© Electroménagère

Met een deeg industriële pizza, kunt u zich voorbereiden vier grote formaat wafels, maar je kunt ook snijden na het bakken kleine vierkantjes voor de gasten tijdens de cocktails.

Snack collectie proeverij
© Electroménagère

het vonnis

Zoals ik al zei, de mogelijkheden hiervan zijn immense Snack Collection dankzij het grote aantal platen. Uiteraard kost een kleine vergoeding aan zijn collectie te verhogen (20 € voor een stel platen), maar u al in het begin pak play tosti's en wafels spel (de essentiële). Het gebruik is zeer eenvoudig en zonder stress dankzij compatibiliteit met de vaatwasser. Hoewel het handvat is koud tijdens de hete, nog steeds zorgen we het apparaat niet aan te raken, omdat de muren, zij sterk geleiden de warmte. Een goed punt uiteindelijk naar de grootte van het wafelijzer die redelijk is en het idee van opbergkasten die vermijdt toe te voegen aan de rommel in de keuken.

Snack Collection SW853D12, Tefal € 74,99