Een DIY voor kerstversieringen die er uitzien als u!

Moe kerstversiering top duur en onpersoonlijk? Terwijl de tutorial van de dag is voor u! Kerstballen te maken met stof, kies dan prints die je leuk vindt, in een uitgesproken patchwork geest! Een super eenvoudige tutorial te bereiken via de blog Julie verklaringen Little Showcase.

duur : Een uur voor 5 ballen

kosten : Ongeveer € 20 supplies

de apparatuur

Je hebt nodig:

- van polystyreenbolletjes

- stof

- tape

- platte pins

- een meetlint

- een snijder

- schaar

- een pen

- Paper

leerstof tot Kerstmis ballen maken
© Little Showcase

stappen

1. Begin met het traceren van de kwartalen van je bal. U kunt helpen de reeds aanwezige afbakening.

Kerstbal zelfgemaakte
© Little Showcase

2. nicks in uw bal met het mes, naar aanleiding van de goed getekende lijnen. Echter, voorzichtig om geen grote bezuinigingen te maken. Het ideaal is om te kunnen gemakkelijk plaats de doek achteraf, maar zonder verzwakking van de bal (en het risico om het te vinden in 2 stuks).

3. Uw sites zijn nu gedefinieerd. Nu moet je een tissue sjabloon om niet te veel of te weinig te snijden. Hiervoor helpen je meetlint om je bal plaatsen te meten en af ​​te spelen op een papieren imperatief het toevoegen van 1 cm doorsnede.

Het maken van Kerstmis ballen
© Little Showcase

4. Zet uw sjabloon op de stof, merk pen en knip.

5. Plaats stoffenschroot om je te helpen het mes te snijden. Als er te veel weefsel buiten, afgesneden van de overtollige met uw schaar en gaan de resterende randen.

DIY kerstballen
© Little Showcase

6. De band zal worden gebruikt om de grenzen te verbergen en maak de clip. U zult ingesteld via de pinnen. Een pen aan de onderzijde voor bevestiging van de afdekband en pen bovenaan om het bevestigingsmiddel vast te houden.

boule de noel diy
© Little Showcase

eindelijk

Dat is het! Kerstballen naar wens, of flashy noch te traditioneel en een geweldige manier om stoffenschroot recycleren!

DIY Christmas Ball
© Little Showcase

Hartelijk dank aan Julie voor zijn creatie! Deze tutorial vond je leuk? Stuur ons foto's van uw Kerstballen DIY onze Facebook, te vinden en andere ideeën over onze Pinterest !