Maak dit kleine stukje van meubelen op een industriële stijl te geven aan uw interieur!

Als het sanitair soms rijmt met bezorgdheid groot of klein is, kan het verrassen uitgegaan van een andere rol in de decoratie. Koperen buizen met name een verfijnde kleur en industriële aspect die volledig overeenkomen met de trends. Vandaag gaan we leren hoe je een klein stuk van het meubilair te creëren met hout en koperen buizen.

de apparatuur 

- een houten plank 40 cm lang, 35 cm breed en 2 cm dik 

- 2 koperbuis 200 cm in diameter en 16 mm 

- 6 aansluitingen tees koper 16 mm 

- 8 bochten 90 ° 16 mm 

- een buizensnijder die kan worden geopend meer dan 16 mm 

- een meetlint

- band

budget Ongeveer 35 €

duur 2 uur

Tutorial: een klein houten meubels en koperen buizen 1
© Deco.fr

stappen

1. Begin met de volgende gesneden stuk koperbuizen:

- 6 stukken van 35 cm 

- 6 stukken van 7,5 cm 

- 2 stukken van 25 cm 

- 2 stukken van 15 cm

Onze tip: het snijden van buizen te optimaliseren, knippen vijf stukken van 35 cm en een 25 cm stuk van de eerste buis. Snijden alle andere stukken op de tweede buis.

Tutorial: een klein houten meubels en koperen buizen 2
© Deco.fr

2. Wanneer de afgesneden buizen, bereid ze voor de montage. Onze tip: zet een stukje plakband op de buiseinden meer weerstand en goede blokkering te creëren.

Tutorial: een klein houten meubels en koperen buizen 3
© Deco.fr

3. Het meubilair is gevormd uit twee vierkanten verbonden door drie stukken van 35 cm. De houten bord is gebaseerd op de twee topstukken.

Monteer het eerste vierkant. Hiervoor neemt een stuk van 35 cm en voeg een elleboog aan elk einde teneinde de eerste zijde van het vierkant te maken.

Verder links met een stuk van 25 cm, een koppelingszijde boven gericht, een stuk van 7,5 cm en tenslotte een elleboog rechtsom gedraaid.

Bouw de derde zijde door het fixeren van een stuk van 35 cm in de elleboog, en vervolgens met een extra elleboog naar beneden aan zijn uiteinde.

Tenslotte voert u de vierde zijde met een stuk van 7,5 cm, een connector kant naar boven, een stuk van 15 cm, wederom een ​​aansluitzijde naar boven en tot slot en een stuk van 7,5 cm.

Herhaal dezelfde stappen om de tweede vierkant te maken, maar door het omkeren van de twee kanten met tees aansluitingen, zodat ze kunnen omgaan.

Tutorial: een klein houten meubels en koperen buizen 4
© Deco.fr

4. Monteer de twee velden en de laatste drie bits van 35 cm.

Tutorial: een klein houten meubels en koperen buizen 5
© Deco.fr

5. Verwijder het hout bord op de twee bovenste delen. Volgens de gebruikte houtsoort en de gewenste rendering, kunt u een laag olie of lak toe te passen. Onze tip: als je wilt aan de raad te stoppen zonder dat op te lossen met zichtbare schroeven, schroef vier kleine schroeven aan de achterkant op de buizen aan de binnenkant.

Tutorial: een klein houten meubels en koperen buizen 6
© Deco.fr

eindelijk

Uw kleine meubel is nu compleet! Multifunctioneel, kan je net zo goed gebruiken als een nachtkastje, salontafel of extra stoel! regelmatig reinigen van de koperen onderdelen met een geschikt product en uw meubilair zal de komende jaren oversteken zonder problemen!

Tutorial: een klein houten meubels en koperen buizen 7
© Deco.fr

Tutorial: een klein houten meubels en koperen buizen 8
© Deco.fr

Deze tutorial vond je leuk? Stuur ons foto's van uw doe-het-versie van dit op onze Facebook-pagina, en vind andere ideeën op onze Pinterest!