Ruil zijn oude bank tegen de nieuwe

Goed nieuws! Van 28 mei tot 17 juni kunt u uw oude meubels en uw decor gevormd in de grote roman vlo Alinéa wisselen. De lamp gebruikt in de binnenkomst, moe van het leven bank kan worden geruild tegen nieuwe. The Drive!

Een alternatief handel

"Het komt met de oude en opnieuw beginnen met de nieuwe," is een concept dat onze aandacht vasthoudt. Terwijl een op de twee Franse is nu aanzienlijk betrokken bij de nieuwe vormen van consumptie, die huur en ruilhandel, de grote namen krijgen in harmonie met deze onderliggende trend. Tijdens deze grote operatie, Paragraaf nodigt u uit om meubilair, verlichting, textiel, gerechten uit alle merken, in ruil voor vouchers te brengen. Eenvoudig en voordelig om zich te ontdoen van oude meubels en nieuwe kopen!

Hoe deelnemen?

Op 26 mei, kunnen Troqueurs hun oude artikelen achterlaten in de 26 gebieden "Paragraaf The Cave." Het is ook mogelijk om zijn kabinet preregistreren op www.caverne-alinea.fr om tijd te besparen bij het indienen en optimaliseren van de verkoop van zijn product, dan zichtbaar op de site. Na te zijn gestort, worden uw artikelen geschat argus voor meubels en inrichting en het gewicht voor decoratie.

Een meubel tegen een aankoop

Zodra verkocht uw lamp of handig, artikel geeft u een voucher voor de waarde om te gebruiken in de winkel die je gaf. Zoals voor onverkochte, zullen ze worden gegeven aan plaatselijke verenigingen of geleverd aan bewaarders.

Borg: 26 mei tot 13 juni 2014

Verkoop: 28 Mei om te 17 juni 2014

Meer informatie: http://www.alinea.fr