Geniet van een rustgevende tuin

Om de chaos van het stadsleven te ontsnappen, wordt de tuin als een toevluchtsoord. En voor een ontspannen tijd, niets als een Zen-tuin zal u toelaten om te ontspannen in je natuur de ruimte. Om u te helpen een Zen-tuin thuis te creëren, volg ons 5 tips.

5 ideeën om een ​​Zen-tuin te creëren

Een Zen-tuin? Deze woorden nemen ons onmiddellijk in Azië en één voelt bijna de wijsheid van de gedachten van het continent binnen te vallen. Wees ervan bewust dat wanneer u kiest voor een Zen-tuin, zullen we bouwen volgens de voorschriften van Feng Shui, die de balans van de elementen pleiten. Aldus zal de hardheid van de steen bijvoorbeeld worden gecompenseerd door de zachtheid van het water.

Om een ​​Zen-tuin thuis te creëren, voel je vrij om elementen die de filosofie van Zen oproepen gebruiken. We kunnen steentjes te gebruiken op de grond, bamboe om ruimten en een fontein te structureren om een ​​natuurlijke aanraking te brengen. Met betrekking tot de vegetatie, kunnen we weer terecht bij bamboe, maar ook bouwen op struiken zoals buxus, die in rond en harmonieuze vormen hebben gesneden. Kies ten slotte de strakke meubels die de Yin en Yang herinneren, is de perfecte balans.

Bekijk een video over het maken van een Zen-tuin!