Verzadig een doek van&# 039: een mengsel van bier en&# 039; water

Of het nu met of zonder een groene duim, onderhoud van de installatie vereist constante aandacht en een aantal kwaadaardige trucs om ze gezond te houden. Juist op deze regelingen "huis" dat de redactie 'onderzocht vandaag ... bier, aspirine, bananen, thee ... het onderhoud van uw planten met onze 4 grootmoeder vindt.

Tip # 1: Gebruik van bier tot stof te verwijderen

Om de plant schoon, er is niets erger dan de slip in de douche! Met deze techniek, de stof blijft steken op de bladeren, en je niet je schoonheid kwesties in te stellen. De juiste techniek om stof van de plant verwijderen door een doek weken in een mengsel van water en bier en niet folievel brengen. U kunt dan drogen de plant haardroger (ja de haardroger!).

Leroy Merlin groene plant
© Leroy Merlin

Tip # 2: schoon te houden met thee planten

Dromen van een plant gezond, schoon en vrij van insecten? We hebben het wonder oplossing! Maak een zeer lichte thee, zet het in een spuitfles en spuit de planten met alle 15 dagen. Deze laatste blijft dus schoon en insecten komen niet in de buurt.

groene plant
© LOGIAL

Tip 3: geef aspirine om planten te voeden

Voor uw kamerplant is de mooiste elke dag van de week, is het belangrijk om haar te voeden. Een keer per maand, dus neem een ​​aspirine, opgelost in een kwart van het water en voeg uw mengsel in de pot van de plant. Dat is het en het werkt!

planten leroy merlin
© Leroy Merlin

Tip 4: het wikkelen van een bananenschil voor het leveren van de plant

Uw plant heeft ook een beetje mest om mooi te zijn. Hiervoor is er een eenvoudige methode om te bereiken, dat je niets en heel natuurlijk zal kosten! Je doet inderdaad dat een bananenschil, wikkel de huid rond de basis van uw installatie door ervoor te zorgen dat de binnenzijde naar boven is gericht. Het zal hem een ​​wereld van goed te doen, zul je zien!