Een perfect gazon

Omdat het een mooi gazon in een knipoog of omdat had een klein gebied te dekken, heeft u gekozen voor de nep gras. Weet dat het gras valse zich niet te houden! Natuurlijk, het onderhoud is eenvoudig, maar het is ook noodzakelijk. Hoe maak je een nep gras te onderhouden? Hier is alle adviezen van schrijven.

No. 1 van de Raad: Reinig uw plot

Het is mogelijk dat de dode bladeren of takken vallen op uw kunstgras. Om al het groene afval te verwijderen, hoeft u alleen maar een hark te dragen. Gunst flexibele harken en plastic dat niet zal schade toebrengen aan uw kunstgras. Als u wilt, kunt u kiezen voor de ventilator, een duurder maar zo krachtig haar. Tot slot, als je een klein gebied van kunstgras, schep en klop zal het lukken!

Raad # 2: Voeg een waterstraal

Plaats een fontein op uw kunstgras is een daad die ongeschikt lijkt en toch ... Dit helpt bij het verwijderen van stof en het herstel van zijn oorspronkelijke kleur. Het kan zijn dat je het gras is gekleurd en de waterstraal is niet genoeg. In dat geval kunt u water en zeep gebruiken om recalcitrante taken te overwinnen. De passage waterjet kan nodig zijn voor de cursus of de tuinen die niet zijn blootgesteld aan de grillen van het weer en worden nooit gespoeld met regenwater.

Tip 3: Poets je kunstgras

En ja, de nep gras borstels. De actie moet een keer per jaar worden uitgevoerd of twee keer. Zorg voor een kunstgras maakt onder handhaving van de openbare elke streng en een mooie regelmaat te hebben. Om uw gras poetsen kunt u een zachte borstel hark of een bezem te gebruiken. Probeer voorzichtig met uw gazon te zijn, als het beschadigd is, moet u op te lossen!

Tip 4: Gebruik de juiste producten

Omdat uw kunstgras synthetisch is, kunt u geen gebruik maken van alle chemicaliën in de handel. Herbiciden en pesticiden zijn niet ontworpen voor gebruik op kunstgras. De voorkeur aan natuurlijke producten en traditionele methoden die geen chemische stoffen gebruiken. Kiezen voor een nep grasmat is een investering, zo winstgevend.

Raad 5: op basis van goede onkruidbestrijding

Het is niet omdat je kunstgras dat je niet hoeft te vervelen door onkruid te kiezen. Als deze niet te wissen zal een stedelijke weg dit te doen op uw kunstgras.

Om onkruid te bestrijden na de nep gras geïnstalleerd, moet u uw plot onkruid voordat u kunstgras te installeren. Voor dit, alle technieken zijn goed. Zodra uw gezonde grasmat, kunt u kunstgras te leggen.