Economisch en goed voor de gezondheid

Een feeder tuin is een tuin die fruit, groenten, kruiden en specerijen bevat. Deze planten kunt u zelf voeden en dus om veel geld te maken. Als het goed gedaan, kan uw tuin feeder hele jaar in bedrijf. Of het nu op uw spek of uw tuin, kunt u uw eigen tuin feeder te creëren. Hoe? Hier is ons advies.

Waarom bevorderen tuin?

Het hebben van een tuinvoeder heeft alleen maar voordelen. Uw vruchten, uw groenten en andere gewassen zijn organische sinds geteeld zonder pesticiden. Ze zijn altijd in het seizoen, dus erg lekker en zeer gezond. Een ander voordeel is het hebben van een feeder tuin is zowel verantwoordelijk en zeer voordelig! Tot slot, neem de tijd om te tuinieren is goed voor het moreel en zeer speels, maakt het zo genieten van uw kinderen.

Het kiezen van de juiste locatie

Om succesvol te zijn tuin en zo overvloedig te bevorderen, moet je goed te beginnen. Begin met het kiezen van de locatie, bij uitstek het pleeggezin tuin zou een zonnige kant en een deel schaduw te hebben. Zo kunt u meer planten groeien. Zorg ervoor dat uw feeder tuin is niet te om u te bedanken voor de wind.

Aan de slag zijn pleegvader tuin

Zodra de gekozen locatie, inspecteren het land. Weed plot uw cursus en het water op aarde regelmatig om een ​​veilige en gunstige omgeving voor toekomstige gewassen te creëren. Ondertussen, een rondleiding in de tuin en bio winkels om zaden van groenten en fruit te vinden. Voel je vrij om advies te tanken van leveranciers. Tenslotte, als je er geen hebt, start een compost.

Wat te groeien?

U kunt al groeien in uw tuin feeder: fruit, groenten, kruiden, specerijen, enz. Kies je gewassen, afhankelijk van de grootte van uw tuin en de tijd die u wilt geven. Maak kleine percelen voor elk type plant.

Als je weinig ervaring in tuinieren, raden wij u aan planten gemakkelijk te onderhouden groeien. Wij raden de salades, alle squash, wortelen, groene bonen, erwten, spinazie of radijs.

fruit kant, ga dan voor aardbeien, frambozen en rabarber. En kruiden, te beginnen met bieslook, munt, basilicum, peterselie en tijm.

Focus op onderhoud

Je moet regelmatig onderhoud van uw feeder tuin. Maak je geen zorgen, hoeft u niet om uw dag door te brengen! Echter, moet je de tijd nemen om uw velden wieden, water geven je gewassen op de juiste frequentie en in de juiste hoeveelheid, te vernieuwen, om uw planten te oogsten op het juiste moment, en het doorgeven goed te houden, en tot slot, moet u bescherm uw tuin van de grillen van het weer. Volgens gekozen plantages hebben een kleine kas kan nuttig zijn. De kas is essentieel als je woont in een gebied waar het weer is grillig of uw Foster tuin is niet afgeschermd.