Maak een ruimte in uw tuinkamer met outdoor hemelbed

De zomer is heet en u vertrekt op vakantie of niet, zal niemand weg de drang neemt u mee naar een dutje in uw tuin. Maar hoe het zichzelf in een hoek dutje die naam waardig te installeren? Hier zijn 6 ideeën om u te verlichten.

Een kleine donkere hoek

Je weet wel, een dutje in de zon blijkt zelden een goed idee zijn. Dus om de eindeloze zonnebrand te voorkomen, zorg om te zitten in een schaduwrijk plekje in uw tuin. Waarom niet, bijvoorbeeld, nemen hun toevlucht in de schaduw van de bomen? Als je er geen hebt, ga gewoon voor een leuke zonnezeil.

Sail schaduw huizen van de wereld
© Maisons du Monde

Het meubilair dat bij u past

Voor een succesvolle dutje, is het ook erg belangrijk om uw stoel te kiezen. Als zeer traditionele ligstoelen en nog steeds relevant zijn, zijn er verschillende andere opties voor u te vinden die u het beste past. U kunt bijvoorbeeld een ruimte in uw tuinkamer met outdoor rieten bed te creëren.

Zonnebaden ontspannende tuin zon
© deco.fr

1. teak zonnedek, Cmonjardin, 199,40 €

2. Modulaire Tuinmeubelen, Concept Factory, 369,90 €

3. Dubbel bed hars, Proloisir 279 €

4. Poef XXL, Cotton Wood, 128,85 €

5. Banana schommelbed, Proloisir 159 €

Rhyme nap avontuur

Voor de meer avontuurlijke onder u, het merk biedt Cacoon tenten opknoping in uw tuin, zodat cabine van de moderne tijd. Een afgelegen en leiden door de wind, zult u goed en kunnen ontspannen.

tent opgehangen cacoon
© Cacoon

Op de Zuid-Amerikaanse

In Brazilië en de rest van Zuid-Amerika, is het essentieel huishouden! De hangmat is een geweldige optie voor het plannen van uw zomer siesta hoek. Het is ook goedkoop en makkelijk te vinden. Zonder de steun, RISO model van Ikea, erg handig met zijn kleine geïntegreerde zak perfect voor uw kruiswoordraadsel of uw magazine kost slechts 25 euro.

hangmat rode ikea
© Ikea

ophanging

Verlaat de swing van onze voorouders, gevlochten rieten stoelen en rieten hangen vandaag in de bomen. Grote vogelnesten erg gezellig, zullen ze opgaan in het milieu en weer beweegt aan de grillen van de zomer briesjes om u beter te sussen. Wereld Homes heeft in verschillende vormen voor u om te kiezen.

opknoping stoel herbergt de wereld
© Maisons du Monde

meer comfort

Tot slot, vergeet dan niet de essentie van een succesvolle nap: veel kussens voor maximaal comfort. Of u nu liever tent opgeschort, outdoor bed, hangmat of rieten stoelen, kun je moeilijk zonder. Zorg ervoor dat een materiaal dat geschikt is om buiten te leven (zoals een katoen en polyester mix) om te voorkomen dat ze beschadigd kiezen.