zelfs met&# 039; schaduw, kruiden s&# 039; bloei

Aromatische planten hebben ongelooflijke voordeel voor parfum de tuin en onze keuken. Om optimaal te genieten, is het mogelijk om een ​​tuin te creëren en te groeien onze favoriete planten. Hiervoor moeten we de zon te overwegen. Wat kruiden zetten in een plantenbak voor een korte blootstelling aan de zon? Om uit te vinden we gingen Truffaut, waar Peter nam de tijd om onze vragen te beantwoorden.

Is het mogelijk om een ​​tuin van aromaten te creëren voor een korte blootstelling aan de zon?

Ja, dat is mogelijk. Hoewel de meerderheid van de aromatische planten de voorkeur aan zon, die groeien in de schaduw of in semi-gearceerde vakken zijn de meest voorkomende en meest bijzonder gewaardeerd.

Precies wat kruiden om te kiezen voor een korte blootstelling aan de zon?

Wilt u een tuin van aromaten te creëren voor een korte blootstelling aan de zon moet u kiezen voor kervel, dragon, munt, zuring, peterselie, krullend peterselie en bergamot.

peterselie
© Truffaut

Bij de teelt van deze planten?

Alle kruiden worden geteeld in het voorjaar en in de zomer gebruik en of u kiest voor zaden of zaailingen.

Is het mogelijk om meer aromatische planten in dezelfde tuin te zetten?

Ja, dat is mogelijk. Aromatische planten vereisen allemaal hetzelfde interview, zodat u uw planters kunt aanpassen. Echter, je moet planten die aan te passen aan elke vorm van blootstelling van de plantenbak te kiezen. Men kan inderdaad niet oregano naast de munt plant.

munt
© Truffaut

Hoe kunt u deze aromatische planten?

Kies uw planten en plantenbakken. Liever gaten planters die betere drainage zal toestaan. Nog steeds om de drainage te optimaliseren en het bevorderen van de gezonde ontwikkeling van planten, plaatst ballen van klei in elke plantenbak. Doe wat potgrond, plaats uw planten, te vullen met aarde en water grondig.

aromatische planten
© Botanic

Hoe vaak moet u de kruiden water?

Er zijn geen regels. Voor aromatische planten geplaatst in de zon, worden ze besproeid als de grond droog. Echter, niet verdrinken uw planten, kan fataal zijn! Aromatische planten zijn planten die behouden moeten blijven. Ook, regelmatig zijn er geen vliegen of parasieten. Verwijder ook onkruid die schadelijk zijn voor de goede ontwikkeling van planten.

groentebak
© Botanic

Is het mogelijk om aromatische bloem creëren alleen uit zaden?

Het is mogelijk, maar het duurt een beetje meer tijd. Het voordeel van planten is dat je weet als u te maken met een kwaliteit plant. Er zijn geen verrassingen.