Een succesvolle verlichting balkon

Met de zomer snel nadert, zullen we meer tijd buiten door te brengen of in dag of schemering. Voor degenen die het geluk om een ​​balkon te hebben, zal het mogelijk zijn om 's avonds te verlengen. Het is ook noodzakelijk dat het balkon is ingericht met een adequate verlichting. Sterker nog, het balkon is een volledige ruimte die verdient te worden gemarkeerd. Om het potentieel van deze plek te markeren, verlichting speelt een belangrijke rol. Licht uw balkon is een goed idee, maar voordat het licht te installeren, weet dat een aantal fouten worden vermeden. Dus hoe verlichten het balkon?

Fout nummer 1: Kies een te felle verlichting

Het balkon is een plaats die de installatie van armaturen nodig. Maar wees voorzichtig geen types van armaturen, omdat alles afhangt van de grootte van het balkon. Waarschijnlijk wilt u uw balkon is een zeer lichte plaats. Dit is heel goed mogelijk, maar zeker niet om te zetten in een voetbalstadion. Kies verlichting te fel niet om te ontspannen. Dus in plaats van uw balkon een warm en vriendelijk, zou je een kruispunt.

Bijvoorbeeld, als uw balkon is krap, algemene verlichting is mogelijk als u wilt de hele balkon te verlichten. In dit geval hebben zonne-verlichting op de hele ruimte. Het voordeel van deze lampen is dat ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook efficiënt. Deze armaturen aangedreven door zonne-energie uit te zenden ook een zachter licht dan halogeenlampen inclusief. Bovendien zijn ze handig als de plaats niet stopcontacten heeft.

wall outdoor
© Light Onlinekrans
© Light Online

Fout nummer 2: Het kiezen van te verlichten klein balkon

Het balkon is een plek om niet te vergeten. Het maakt allemaal deel uit van het huis en nodigt gezelligheid. Door voorlichting weinig, zal u voorkomen, die jammer wetende dat een balkon is een plek vol potentieel zou zijn.

Als u wilt dat de omgeving niet te verlichten, dan wedden op de lichte meubels zoals ontlasting of plastic potten. Voeg vervolgens nomade lampen je kunt verplaatsen op basis van uw wensen. Bij het maken van deze keuze, zal uw balkon alleen blijven in de schaduw. Daarnaast zal u een sfeer zowel Zen en een lounge te creëren.

buitenaansluiting
© Geoledlamp
© Out for Design

Fout nummer 3: Selecteer te gekleurd licht

Versier je balkon je interesses en je plotseling ontbranden. Je wilt dat het kleurrijk. Laat ruimte voor uw creativiteit maar nuchter te blijven. Voeg zulke kleurrijke slingers is een goed idee, maar wees voorzichtig niet om een ​​effect "kerstversiering" te creëren.

Het is mogelijk om een ​​vrolijke aanraking te brengen door het toevoegen van kleur, maar met mate. Overweeg LED-TL-lampen kun je op strategische locaties te maken aan uw balkon te structureren. Bovendien, met behulp van een afstandsbediening, kunt u, afhankelijk van uw stemming, kies de kleur van de verlichting.

lantaarn
© Light Online