Het water geven van een keer per week

Vandaag de dag, verenigingen en andere fora spreken voor zich, we zijn meer en meer fans van de orchidee. Ze is mooi, majestueus maar kwetsbaar ... Véronique Miss, bloemist winkel die zijn naam draagt, geeft ons een aantal trucjes om dit geen wonder dat zo vluchtig dat te verlengen!

Interview door Emmanuelle Maran

Wat zijn de ideale klimatologische omstandigheden voor de orchideeën?

De orchideeinstallatie die een milde temperatuur vereist, voelt goed als de minimale temperatuur 15 ° C, maar kan ook verblijven in een kas of veranda dat wanneer de mate tussen 15 en 24 ° C . Waarschuwing, het heeft geen ondersteuning voor het ontwerp en de instraling van de zon kan fataal zijn, wordt de zijruit Oosten ontpopt zich als de ideale locatie!

Welke service zou u adviseren?

In tegenstelling tot wat velen denken, de orchidee vereist geen speciaal onderhoud, het is in de eerste plaats de watergift is belangrijk. Watering uw orchidee met een snelheid van één keer per week, het vermijden van temperatuurverschillen tussen het water en de natuur. Als u een te hard water, verdunnen met wat zuurtjes, de orchidee is een fan. Ook op dat er geen water op de bladeren, zal het niet herstellen. Vergeet niet om te bevruchten met speciale orchideeën meststof om de twee weken.

Hint: de bloemstelen van grote boomgaard (stelen) vaak de neiging om te breken onder het gewicht van hun bloemen, na te denken over te versterken met de docenten. Tenslotte, na de bloei, moet de steel bezuiniging het tweede knooppunt, waardoor een levensduur van 3-7 jaar!

Verpotten, wanneer, waarom en hoe?

De orchidee trekt veel mineralen en andere stoffen die nodig zijn. Deze reserves uitputten volledig verdwijnen aan de grillen van opeenvolgende beregeningen. Daarom is het noodzakelijk aan te vullen verpotten deze bijdragen, maar ook naar de wortels, vaak te krap in hun pot, een betere ontwikkeling mogelijk te maken. Om uit te vinden, niets eenvoudiger dan het invoeren van de fabriek aan de voet van de stengel, de rug en haal hem uit de pot als de wortels zonder land verschijnen, verpotten is noodzakelijk. Verwijder het gebruikte mengsel dode wortels, eventueel korter te lange wortels en opnieuw planten van de plant in een iets grotere pot.