Een gastvrije tuin voor vogels

De winter komt eraan en de vogels niet migreren naar warmere landen ons nodig heeft. Sterker nog, in de tuin, is het mogelijk om schuilplaatsen om hen te beschermen tegen de kou te installeren, maar ook om hen te voorzien wat er om hen te voeden. Hoe maak je tuin vogels te voeden? Hoe om voedsel te kiezen om ze te bieden? Om uit te vinden, vroegen we professionals voor advies huisdier Zoo Maxi buiten Angers.

tieten
© Oldiefan

Wanneer om te beginnen met het voeden van de vogels in de tuin?

Het is noodzakelijk om te wachten tot de weersomstandigheden echt slecht om te beginnen met het voeden van de dieren in de tuin. Wij adviseren om te wachten op de eerste vorst daarvoor, de vogels komen om zich te voeden. We moeten stoppen met het voeden wanneer de temperaturen worden verzacht, zodat zij hun gewoonten te hervatten.

Vogels en zaden
© Kapa 65

Wat doet het te bieden?

Er moeten verschillende soorten voedsel aan vele vogels gezinnen aan te trekken. Je moet mengsels van zaden, zoals zonnebloempitten voor de vogels, watermeloen zaden voor mezen en meloen zaden voor de mussen te bieden. Er moet ook vet (boter, eend vet, enz.) In te vullen zijn.

De aandacht moet altijd gericht zijn op mengsels gemaakt voor vogels. Sommige mengsels van zaden verkocht in supermarkten zijn zout en daardoor voor mannen en vogels.

vogel
© TinaKirk

Hoe de eetzaal vogels te behouden?

In de stofzuiger, gewoon. Eén of twee keer per week, controleer dan de levering van voedsel en vul indien nodig. Maak plaats duidelijk, maar geen gebruik maken van huishoudelijke producten die de vogels weg zal schrikken in plaats van het behoud van hen.

Laat de elementen niet samen. Plaats elk type zaden in verschillende containers en de ruimte deze containers meer inactieve om vrij te genieten mogelijk te maken.

Waar de vogel voedsel te plaatsen?

Het hangt af van het soort voedsel. De zaden worden geplaatst in feeders of beginnen aan de vloer. Als u kiest voor bollen of sticks, plaats ze hoog in de bomen bijvoorbeeld. Wees ervan bewust dat na een paar weken, kunt u het voedsel in de buurt van een raam. Jong en oud kunnen genieten van de vogels van de winter.

vogel House
© ivabalk

Moet water naar de vogels?

Nee, het is nutteloos, vogels kunnen, indien zij dit wensen, te hydrateren door natuurlijke waterbronnen zoals meren, rivieren en vijvers.

Is het nodig om tuinvogels te voeden?

Ja en nee. Frankrijk blijft een gematigd land waar de vogels gemakkelijk het hele jaar kan voeden. Als u te bieden voedsel aan de vogels, zullen ze uw tuin hun habitat te maken en geven veel leven aan uw outdoor. Echter, als je dat niet doet, weet dan dat vogels vinden middelen elders, natuurlijk.