Plaats de 2 in 1

Afval dat niet! ecologische en economische oplossing bij uitstek, het water collector recycleert regenwater gemakkelijk. En vandaag nieuwe multifunctionele modellen verschijnen, voor het koppelen van het regenwater met gieter. Overzicht van de nieuwe 2 in 1.

Een decoratieve en twee waterafscheider in een

Slag van hart! Als u wilt water te besparen en pep te geven aan de inrichting van uw tuin, hier is een model dat je moet vullen. Ook economische esthetisch, dit regenwater collector biedt een hoge capaciteit van 350 liter, en weinig meer, het wordt bekroond door een plantenbak. Zo, een keer teruggehaald, regenwater kan worden gebruikt voor het besproeien van uw tuin. Stilistisch: pop kleuren en de trend zijn perfect op elkaar afgestemd met een ultra modern design, ideaal om de inrichting van uw tuin op te helderen. Als bonus? Een glanzende afwerking tot in de perfectie!

Dimensions: cm L.62xl.50xH.150

Richtprijs: 349 euro

Meer info hier

Een recuperator d'eau déco et 2 en 1 Garantia
© Garantia

Photo credit: Garantia Truffaut

Een ontwerp wall tank en 2 1

Voor fans van eenvoudige, geraffineerde stijl! Dit is een elegante en vaatwand, bespaart ruimte. Naast de primaire functie van de recuperatie van regenwater, deze tank biedt ultra deco ontwerp met een gevlochten effect finish. Zeer zuinig, dit model zal besparen gemiddeld 50% op uw waterrekening en afval te verminderen, terwijl het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Een mooie opslagcapaciteit van 300 liter, de tank neemt toch een vloer vrij klein voor een winst effect van een gegarandeerde plek.

Dimensions: cm L.80xl.40xH.118

Richtprijs: 209 euro

Meer info hier

Een ontwerp wall tank en 2 1 Garantia
© Garantia

Photo credit: Garantia Truffaut

Een wateropvangbak begraven 2 in 1

Laatste toevoeging: een begraven regenwater recuperator. Indien, ondanks de vooruitgang van de grote merken in het ontwerp, je bent nog steeds geen fan van water collectoren, kiezen voor de tank optie underground. Met deze zeer innovatieve optie, de tank verdwijnt metro: rechtstreeks aangesloten op de dakrand van uw huis, de tank verzamelt regenwater, die vervolgens wordt verdeeld door middel van een slim systeem van pompen. Most? U kunt de tank aan te sluiten op uw sprinklerinstallatie, en daarmee het verlies van water te voorkomen.

2 jaar garantie

Meer info hier

Een recuperator d'eau enterré 2 en 1 Garantia
© Garantia

Photo credit: Garantia in Jardiland