Shaggy, de&# 039; gezellige sfeer

in het Engels "shag" duidt een lange lokken mat. bij uitbreiding "ruig" kwalificeert iets ruige en behaard. Erg in de mode in de jaren '60 en '70, het tapijt Shaggy herstelt ons interieur voor comfort.

Uitgestorven in de late jaren '70 in het voordeel van een kort haar tapijt dat een betere hygiëne liet zien, Shaggy tapijt neemt de koe bij de horens met de cocooning trend. Dit type tapijt zoon ultra-lange haren met krullend textuur brengt een gevoel van warmte in de kamer. Maar het succes is waarschijnlijk te wijten aan het comfort. De dikte en zachtheid een taai sensatie blote voeten zal kunnen waarderen.

Side kleuren, Shaggy is verkrijgbaar in vele kleuren voor de keuze met de zachte, neutrale tinten zoals beige, crème of grijs en aardetinten zoals chocolade. Ook getoond worden meer gedurfde kleuren zoals baksteen rood of groen turf die ongetwijfeld wakker uw interieur.

Heeft zorgt ervoor dat allergieën? Het tapijt heeft de kwaliteit om stof te behouden stofzuigen gladde vloeren in tegenstelling tot dat laat vliegen. Het onderhoud van het hoogpolig tapijt niettemin noodzakelijk regelmatig stofzuigen met een borstel voor meer hygiëne.