Vraag patroon, denk aan de beste olijven van de Provence

Ah Provence, krekels en een goede geur van lavendel ... En de geur van de Provençaalse keuken met zomergroenten! Als u wilt dat een goed humeur geïnspireerd door een Provençaalse decor, dus kies de keuken. Een groot aantal van de decoratieve objecten zal beschikbaar zijn voor u om een ​​sfeer van de Provence te creëren!

Voor een keuken in de Provence stijl:

- Je krijgt een licht houten meubilair nodig. De pen zal zeer geschikt voor de Provençaalse keuken zijn. U kunt ook kiezen voor een honing kleur als je van wat de toon een beetje warmer. Houten meubels wit geschilderd zal ook doen. De sleutel is dat uw meubels niet donker zal zijn. Dit meubilair zal een enigszins rustieke uitstraling. Dus je kunt kiezen met afgeronde benen, of een paar eenvoudige lijsten.

- Voor een Provençaalse stijl, de keuze van de kleuren voor uw muren en decoratieve objecten is eenvoudig, de basis is geel. Dan ofwel u liever de olijven uit de Provence en ga je op een gele assortiment / groen, of bent u meer volgelingen van de Provence lavendel en je zal meer oriënteren in de richting van geel assortiment / blauw-paars. Niets belet natuurlijk te spelen op twee tafels, maar je zult nog steeds kiezen voor de overheersende tonen, anders kun je eindigen met een overvloed aan kleuren die niet meer in overeenstemming uiteindelijk de gewenste stijl.

- Vraag motief, er gaat niets boven de olijven, verkrijgbaar in fries op linnen of kruidkruiken. En als je echt wilt worden vervoerd naar de Provence, vergeet dan niet de kleine porseleinen cicade op uw keuken muur.

Laat je inspireren!