De Vlaamse liefde stijl spelen met contrasten en het mengen van stijlen

Sommigen zullen u vertellen: "Maar dat is het Noorden!" en je remémorerez de Belgische accent ... Je zal vervoeren u in Brussel en dan zul je zien dat in termen van decoratie, België heeft een geweldige charme met zijn Vlaamse stijl.

De Vlaamse stijl liefde te spelen met contrasten tussen ruw en stijlvolle meubels, onder dove kleuren en helderheid, met een mix van stijl die waardevolle en ongewone voorwerpen features ... Kortom, de Vlaamse stijl is een kunst van het decoratie.

Voor een verblijf met een delicate smaak van België, moet u:

- van de meubels burgerlijke stijl, met gebogen benen en gestoffeerde oppervlakken achttiende-eeuwse stijl, zal u in oppositie met de grondstoffen en oud, zo oud hout, verweerd of gekalkt wit of grijs. U zult dus een mengsel van ruwe meubels, kostbare en verfijnde te krijgen.

- Niveau kleuren, het kleuren "doof" Typische Noord zijn welkom. Uw palet van kleuren zal lopen van beige tot taupe trendy. Uw huis ziet er gezellig, maar niet te donker en je zult slim spelen met lichtbronnen.

- Met betrekking tot decoratieve voorwerpen, zal het weer spelen op de contrasten. U zult zeer bourgeois voorwerpen, goud en zilver, zoals kroonluchters associëren met meerdere vestigingen of frames met vergulde lijsten en fijn gewerkt met meer rustieke voorwerpen vel bijvoorbeeld. De Vlaamse stijl, zoals het blootstellen van mooie decoratieve stukken ze waardevol zijn of geheel ongebruikelijk, en het zal duren je zo jagen rond en vind ...

Laat je inspireren!

Foto's voor inspiratie of te dromen ... Discover "Deco Foto's»