de&# 039; Arty geest is sprankelend, kleurrijk en subtiel verschoven!


De Arty geest is een trend die inspiratie vindt in de mode en de inrichting van de jaren '50, '60 en '70 Het principe van Arty kunst is durf. De heldere kleuren zijn in de schijnwerpers als atypisch en geometrische vormen. Breng Arty geest in het interieur, is om vreugde en kleur op in het dagelijks leven. Een verschuiving durfde terwijl energie!

Wat de geest Arty?

Arty Het decor is kleurrijk en vrolijke inrichting. Verschillende ontwerpers zijn onlosmakelijk verbonden met de geest Arty is het geval van Andy Warhol en Jackson Pollock. Het beleid van de Arty geest om geometrische vormen te organiseren en te compenseren. Deze worden geassocieerd met felle kleuren, meestal de primaire kleuren zoals geel, rood of blauw.

De Arty geest werken met vintage meubilair dat het interieur van de jaren '50 ingericht naar de jaren '70, maar het decor Arty explodeert echt met interieurstoffen zoals tapijten, gordijnen of kussens. Voor een succesvolle Arty het achterhoofd, moeten we durven vermenigvuldig de kleuren, patronen en decoratieve objecten.

Hoe de geest Arty huis te brengen?

Net als de offbeat kant van de Arty Deco? U wilt op te nemen in uw huis? Hier zijn enkele tips. Kies meubels zowel retro en vintage, zult u geen moeite in grote winkels of u kunt jagen voor meer authenticiteit. Breng dan de kleur en het bevorderen van geel, blauw, rood en groen. Voel je vrij om deze kleuren te combineren met wit en zwart.

In overeenstemming met de geest Arty, de kleur prompt op uw muren, kussens, gordijnen, uw managers en zelfs uw plinten. Het evolueert door middel van geometrische vormen en omgeleid illustraties.

Waar Arty geest vinden?

De energie van Arty geest is nog steeds erg populair. Of u wilt integreren een Arty Deco Chic en Arty Bohemian, veel ontwerpers en vele gespecialiseerde merken in de home improvement Arty bieden hun collecties.

Terwijl Saint Maclou biedt schilderijen, wandbekleding en tapijt fantastische sfeer Arty, leert Habitat onderscheidt zich met zijn lampen, de inrichting en de ongewone meubilair.

De grafische lijnen en kleuren, die u zal helpen een innerlijke geest Arty maken, zijn ook aanwezig in Ikea, Paragraaf en Maisons du Monde. Inderdaad, borden bieden al het meubilair dat lijkt uit Austin Macht films en een mooie linnen-end zo kleurrijk als verschoven.

Laat je fantasie en je creativiteit. Durf en wees niet bang om te doen!

Afbeelding: 1/5 |
start slideshow

 
 

 • arty sfeer
 • dressing Arty
 • arty geest
 • arty gebied
 • tapijt
 • arty sfeer

  KIM

 • dressing Arty

  Camille en jongens

 • arty geest

  Laetitia Le Mouel

   

 • arty gebied

  Clipso

 • tapijt

  Saint Maclou

vorig
volgende

 
 
 

Pas een handige manier Jackson Pollock

Onze Deco-to video's