Generous materialen

Tegen het einde van de zomer, plaids genereuze materialen worden reappearing op de sofa's voor te bereiden op de koude van de winter en brengen warmte naar de woonkamer. Dit seizoen, de trend is weer met dikke comfortabele worpen. En het moeilijkste deel zal zijn om de degene die je gaat krullen kiezen.

Faux fur trend nog steeds

Fake fur houdt nooit op onze interieurs te investeren om veel warmte naar de bank te brengen, zowel in leer of stof. U zult dan vinden plaids die na te bootsen tot in de perfectie de vacht in alle kleuren nog mooier dan de andere grijze iriserende manier zegel of goudbruin op de wijze van de beer bont (allen zonder geen dieren worden gedood) .

Zachte, warme materialen

Als de vacht u niet verleiden, maak je geen zorgen, want plaids zijn er in meerdere zeer decoratieve materialen. U zult dikke wollen modellen en warm vinden voor een traditionele chalet-stijl, de manier waarop bommenwerper modellen met schapenvacht, en meer traditionele modellen mohair jacquard. Meer verrassend, vindt u ook zoeken naar manieren worpen jasje te verpakken in dezelfde modus in uw luie stoel!

Ontdek onze selectie van dekens voor de winter: