Poëzie en Scandinavische geest met deze sticker Ferm Living

Open de vogelkooi en laat ze in uw huis. Kleine tieten, mussen of grappige ekster zingt de vogelnesten door het hele huis. Voor een Scandinavische geest, romantisch of landelijk, is het gevonden op kussens op ons bord, theedoeken op de cocktail uur, op mobiele en zelfs shelf-achtig. Dus Ontdek nu ons aanbod om u tand nagel!

Eco-design

De vogel inspireert eco-design merken. Het is gedrukt in Ferm Living, op kussens of katoenen handdoeken 100% biologisch. stijlvolle objecten gepresenteerd in aantrekkelijke dozen gemaakt van gerecycled karton om af te koelen giften te maken. Ontdek ook eco-design vogels Cocobohème : De deur kijkgaatje en de mus om parfum, een houten schorsing eco beheerd berken verkocht met biologische essentiële olie 100% natuurlijk.

Rond de tafel

Vind onze gevederde vrienden rond de tafel. het merk Koziol biedt plezier objecten en designs: servetringen, kleine kopjes, spades voor voorgerechten, zout en peper, schillen van citrusvruchten ... allemaal overgoten met kleine vogels om de stemming in de keuken in te stellen. In een eigenzinnige stijl barokke geest, het merk Ibride biedt ook platen die wand kan zijn.

Maar ook ...

bij Fleux, U kunt Shopper objecten, een mooie roze papegaai of Cheep Cheep wit. Denk ook aan het zaad feeder Eva Solo.