De gordijnen zijn het spelen van de feestelijke!

We weten al, de gordijnen zijn fantastisch accessoires die naar wens kan worden aangepast aan decoratieve effecten in de loop van het jaar te maken. En voor het einde van het jaar, de gordijnen zette de toon voor Kerstmis en Nieuwjaar. Demonstratie.

traditionele gordijnen

Met betrekking tot decoratie van Kerstmis, twee kampen botsen: het traditionele en het moderne. Als u een kerstbal niet kan voorstellen zonder rood en zonder Kerstman mollig, bent u ongetwijfeld een volgeling van traditionele kerstmarkt. In dit geval, kies je gordijnen die zijn geïnspireerd door de berg met warme kleuren en typische ontwerpen zoals harten, sneeuwvlokken en tegel. Merk op dat dit soort gordijn om uw ramen tijdens de winterperiode kan worden geïnstalleerd. Dit is ideaal als je niet te veel willen veranderen uw decoreren voor de kerst, maar past de seizoen.

feestelijk gordijnen

Integendeel, als je huis elk jaar wordt getransformeerd voor de kerstperiode dit jaar, maak je gordijnen doen de show. Goud of zilver, uw kerst wil moderne en feestelijke met materialen die gloeien. Uw gordijnen zijn goed afgestemd op de kerstboom, met een lichte kleur. Dan kiest u voor gordijnen in heldere stof in een gouden of zilveren toon. Voel je vrij om feestelijke kus toe te voegen of ze te maken uzelf met een krans of een andere kerstversiering. Uw totale kijkje binnen Kerstmis zal niet nalaten van kracht te worden voor Kerstmis en voor de geest van de partij New Year's!