De tijdloze zwart-wit zal uw chic boom maken rechtstreeks uit een modeshow!

De kerstboom is aanwezig in alle interieur vanaf het begin december en zelfs eerder voor sommige! Het is niet altijd gemakkelijk om elk jaar te vernieuwen de boom het versieren! Dat is de reden waarom dit jaar, zullen we onze slingers en onze rode en groene ballen laat in de kaarten voor een kerstboom over design: zwart en wit. De tijdloze zwart-wit zal uw chic boom maken rechtstreeks uit een modeshow!

Waarom een ​​kunstkerstboom zwart of wit te kopen?

Allereerst zal je een mooi gebaar te maken tegen de natuur! Een boom wordt opgeslagen door te investeren in een kunstmatige boom.

Ten tweede zal uw boom opnieuw te gebruiken voor uw volgende kerst en het is goed bekend is zwart of wit wordt geassocieerd met alle kleuren!

Ten derde, niet nodig om tijd te besteden het oppakken van de naalden!

Hoe kunt u uw kerstboom te versieren?

Om uw boom meer elegant, adviseren wij u om alleen kleding met witte versieringen als uw boom is zwart en met zwarte versieringen als uw boom is wit. Over de materialen, zoals in een modeshow, moet je een aantal combineren: fluweel ballen, pailletten en glas ... Omdat het niet vergeten dat uw boom is uit om te feesten met u! Voor strijkers, u toevoegt in de vorm van stalactieten helder voorbeeld voor uw boom voelen als onder schijnwerpers. U vindt er ook de pen te plaatsen in slingers om een ​​delicate kant en zacht op uw boom te geven aan de "kleuren" van yin en yang.

Er is meer aan de giften toe te voegen onder je kerstboom!