De Zuid-Amerikaanse hangmat biologisch katoen door La Siesta ondertekend

Als we gesust door de zoetheid van de zomer, comfortabel genesteld in een hangmat ... Laten we komen de feestdagen, de zon en de lome geneugten van de Zuid-Amerikaanse hangmat in onze tuin, op het balkon of in het huis. Wij bieden aan alle volgelingen van luiheid, een overzicht van de wondere wereld van hangmatten!

Solo of meer

Voor de eenzame vindt u modellen ontworpen voor één persoon te vinden. Wees ervan bewust dat in de hangmat, hoe comfortabeler het is, omdat je het schuin kunt installeren. Dus kiezen voor een model bij voorkeur voor twee. Er zijn ook modellen voor veel mensen, koesteren in (familie Mexicaanse hangmat op hamaxicain.com tot 89 euro)!

Met of zonder steun

De conventionele hangmat is een doek of een net opgehangen tussen twee ankerpunten te hangen tussen de twee assen, twee zijwanden, twee balken of opschorten op een houten of metalen steun (metalen hangmat ondersteuning op Castorama 130 euro). Handig, Natuur en Ontdekkingen biedt een kit voor opknoping de hangmat, compleet met haaksysteem, pennen en karabijnhaken (22,90 euro).

Aan elk zijn hangmat!

De hangstoel is beschikbaar in versie, met een single point of attachment (voorzitter Tinga hamac.fr ongeveer 65 euro) of ultralight reizen hangmat Version (model openlucht op casedesiles.com tot 31,65 euro). Baby's hebben ook hun hangmat! Hun rug is licht gebogen, net als in de schoot van hun moeder en ze houden ervan (Koala hangmat op marche-equitable.com om 69.90 euro).

2205490 3075692
© Wave Hangmat

Welk onderwerp?

De meeste hangmatten zijn gemaakt van katoen. U zult meestal biologisch katoen modellen te vinden, vooral in de natuur en ontdekkingen, maar ook de kant van Botanica merken, Amazonas en La Siesta (Amazonas hangmat 27,90 euro en 59,90 euro bij La Siesta op delamaison.fr). Er is ook de luchtige mesh hangmatten voor de warme zomerdagen (79,90 euro modellen le-jardin-de-catherine.com). In Paragraaf, zult u bezwijken voor de verleiding van een hangmat zo exotisch geweven bamboe (135 euro).

Het ontwerp hangmat

Een eenvoudige hangende doek? Niet echt voor ontwerpers die opnieuw uitvinden van het hangmat en om te zetten in design objecten. Aan de zijkant van het merk Fatboy, Headdemock hangmat komt in felle kleuren en polyester materiaal zorgt voor gemakkelijke reiniging. Zijn matras is gewatteerd voor een zeer aanzienlijke troost en ondersteunt maximaal drie mensen! XXL in Leaf ook een composietmateriaal zeer hangmat ontwerp dat maximale flexibiliteit voor de gebruiker mogelijk maakt. Bij Royal Botania, durven we teveel met de Wave hangmat met een omhulsel voor bescherming tegen de zon (in kleine foto).

Als u nog op zoek naar een hangmat, ontdek onze selectie van hangmatten op het Deco.fr. winkel