Inleiding tot&# 039; bloemsierkunst

Mother's Day dompelt ons eens te meer in de euforie van bloemen en boeketten. Voor degenen die hebben besloten in volledige autonomie te gaan zonder tussenkomst van de bloembak, bijna, dit is de kans om onverslaanbare worden in florale kunst! Het programma omvat een kleine introductieles in 5 fouten die hier niet te maken.

Bij de keuze van bloemen

Het is waar dat landde in de bloemenwinkel op de hoek, zijn we geneigd om alle soorten bloemen die we willen mengen. De vangst is dat het is verre van aan te bevelen. Omdat de norm in een harmonieuze bouquet beperkt moet worden tot 1, 2 of 3 maximum variëteiten. Omgekeerd wagen in een matrix verschillende en gevarieerde bloemen creëert slechts een visuele sensatie inconsistentie! Ons advies: beginnen met het definiëren van de stijl van het boeket te verstrooien voorkomen dat u bij het kiezen van bloemen. Omdat al naar gelang romantisch, elegant, land, de zomer, de voorkeur rassen zal niet hetzelfde zijn ...

In het aantal kleuren

De drie regel geldt zowel florale kunst decoratie. Dus als de bloem variëteiten van dezelfde groep de nummer drie niet mag overschrijden, het is hetzelfde voor het aantal kleuren om uit te kiezen. Dit voorkomt te pakken voor een veelkleurige grafiek. En als zwart-wit is niet de gewenste stijl, kunt u altijd het contrast te spelen door het aannemen van een pastel schaduw, een tweede en een derde neutrale sterker. Door het afbreken van een enkele kleur als de gouden regel, het werkt ook! Omdat we praten over getallen, moet de totale bloem vreemd zijn om asymmetrische rangschikking en dus meer harmonieuze.

Onder de gekozen kleuren

De taal van bloemen, het vertelt je iets? Deze regel dat elke bloem is geassocieerd met een specifieke symbolische: vreugde, optimisme, rouw, vriendschap ... De belangrijkste fouten te vermijden? Geef gele rozen om zijn of haar geliefde omdat ze synoniem met ontrouw of zelfs bloemen in donkere rode tinten meer denken aan jaloezie die passie. Geen vraag uit een donker paarse boeket buiten een begrafenis!

In de verdeling van de bloemen

Een mooi boeket kan niet staan ​​te haastig worden geassembleerd. Wat nodig is, is de twist. Dit betekent dat wij de montage van de bloemen één voor één diagonaal, zorg ervoor dat de kleuren verspreiden. De massa is dus meer homogeen en harmonieus!

Bij de keuze van de vaas

De container van het stel, het is net als de cadeauverpakking een cadeautje. Dit is niet het belangrijkste element, maar als we het kwaad te kiezen, wordt hij de algemene effect! Ook voorkomt de samenstelling podium in een te klein of te grote vaas. Wat is er nodig is om een ​​dat is een derde van de grootte van het boeket plukken, zowel in de hoogte en de lengte als het groot is!

Video: hoe een ronde boeket te maken?