Veel plezier met de verschillende gronden

Verberg u tegen nieuwsgierige blikken door zich te verkleden je raam met nieuwe elektrostatische zeilen "Backlight" van Cocobohème merk. Eenvoudig te gebruiken, ze laten je zien zonder gezien te worden!

leent altijd poëzie, Cocobohème merk net gelanceerd een nieuwe collectie van glas voor decoraties. Originals en praktijken, nieuwe elektrostatische zeilen te installeren zonder lijm, laat te verbergen voor nieuwsgierige ogen, terwijl het verfraaien van uw huis. Herpositioneerbaar en herbruikbare, ze passen allemaal glazen houders, plexiglas of spiegel. Zo kunt u uw "Backlight" put instelling op de ramen van de keuken, maar ook in de badkamer op de muren van de douche of gewoon een doorzichtige wand voor een decoratieve touch.

Sail elektrostatische Contrejour
© CocobohemeSon applicatie is zeer eenvoudig,
gewoon bevochtigen het glas, vraag het decor jagen bellen met een rakel en alles wordt gedaan! En op basis van uw wensen en uw omgeving te verbergen, veel plezier met de verschillende gronden. Grote bloemen en libellen op duidelijke, gezandstraald of verduisterend glas, voeg een vleugje fantasie aan uw huis. Verwacht om 31.25 euro beide besturen 47,5 van 66 cm.