Presenteer uw beste ideeën zonder dat de bank

Omdat de sfeer rariteitenkabinet maakte over haar voor enige tijd, is het tijd om uit onze dozen onze oude glasbollen te krijgen. Eenmaal gewend aan het bruidsboeket of de klok te hosten, zijn ze opnieuw uitvinden zich vandaag op onze hedendaagse decoraties passen. Enige probleem: een ouder model te kopen, vindt u de bank te breken! We dachten dat je portemonnee, en bereidde een mooie selectie van bollen voor een koopje.

We houden van de gelegd op onze vakantie herinneringen of onze kleine groene planten podium buffet. Onze favoriete decor hart nu: cactussen die ooit onder glas blijken geïnstalleerd. Rechtstreeks geïnspireerd musea en naturalistische decor, glasbollen zijn ook perfect voor het vermaken van vlinders en kevers genaturaliseerd. Laat je fantasie en je beste ideeën te presenteren zonder dat de bank!

glasbollen selectie

1. Julius bol glas, € 36,75 bij AM PM / 2. De mini stolp, 8,99 € in Maisons du Monde / 3. glazen schaal met kleine vogel, in Paragraaf 6.99 € / 4. De stolp, 9,95 € in Buttinette / 5. De bel decoratief glas, 29 € in Decoclico / 6. De stolp Elda 39,99 € bij La Redoute