Om alles op te slaan met smaak!

Zo praktisch als mooi, dozen zijn onze nieuwe bondgenoten deco. Engineered hout, karton of metaal, zijn ze versierd met motieven nog meer origineel en nog steeds de meest populaire kleuren. Eenvoudige drag ze in ons interieur zonder ze aan te duiden van een seconde! Vroeg in een bibliotheek, op een buffet of op het nachtkastje, ze laten ons in toenemende mate om iets hier en daar liggen te slaan. Snel, willen we onze deco doos!

Vierkant, rechthoekig, rond ... met kleurrijke patronen, grafische prints of vlakte, de dozen veel plezier met al het decor trends. Dit is ongetwijfeld de reden waarom ze alle argumenten voor ons te kraken gehad! In de kamer van een kind, raden we modellen hyper gekleurde vakken en grappige vormen om uw kleine stukjes te verleiden om hun speelgoed op te slaan zonder te vragen. In een van de grootste, we vrij vrouwelijke dozen voor het opslaan van flessen parfum of sieraden te nemen. In de woonkamer, een wendt zich tot de grafische dozen in zwart-wit of pastelkleuren. Geïnstalleerd op het dressoir, een plank of op de salontafel, ze zijn waar meer decor!

selectievakken deco

1. De set van 3 afbeeldingen dozen House Doctor, € 17,50 in Twicy / 2 KVITTRA met deksel, 5,99 € Ikea / 3. De verzameling van 2 gedrukte dozen House Doctor, 36 € in Twicy / 4 . De metalen opbergbox Seletti Pantone, 17,90 € in Decoclico / 5. driehoeken doos met compartimenten, € 15,90 bij Atomic Soda / 6. dozen Spiers Ferm Living € 22 bij Made in design