Waarschuwing het steekt!

Je originaliteit dorst en willen een leuke sfeer getint met humor te creëren? Niets is zo gemakkelijk! nemen gewoon de snor patroon, zo grappig als offbeat en durf een deco haar.

Snor is blootgesteld wand

We beginnen onze tour van horizon deco, leuk en eigenzinnig met dit lé behangdruk die stijl combineert. Op een elegante ultra grafische blauwe, delicaat subliem gewei het tekenen van een discrete witte snor. Ideaal voor twister sobere sfeer en pep te geven aan uw huis, durven we lé deze wallpaper vandaag!

Lev papers Ninon
© Lev papers Ninon

Foto credit: Lev Papers Ninon

De snor speelt de kaart van de humor

Zo grappig als offset, snor speelt de kaart van de humor. Net als deze mooie metalen plaat, versierd met een zeer grappige citaat: Kus me recht onder mijn snor! Wat een glimlach en het creëren van een gevoel goede sfeer. En deco voor een gegarandeerd effect, voel je vrij om verschillende maten van borden en kleuren te verzamelen.

AM PM snor plaat
© AM PM

Photo credit: AM PM

De snor motief jurken kussens

In aanvulling op onze muren te kleden, snor motief siert ook de decoratieve objecten van het dagelijks leven. Mooi voorbeeld met deze mooie kussens dat verschillende soorten snorren voorzien. Tussen fijn superheld snor opa dat steken meer borstelige snor en goed ontworpen voor stedelijke cowboy, er is voor elk wat wils!

Het kussen snor bevriest op de Cake
© Het bevriest op de Cakesnor kussens Made.com
© Made.com

Foto: Het bevriest op de Cake / Made.com

besnorde hangers

Laatste hart voor deze ongewone hangers! Net als bij tiny hoog in kleur, deze hangers brengen vleugje plezier dat ontbrak in de inrichting van de kamer van uw kleintjes.

snor hangers Redoute
© La Redoute

Photo credit: La Redoute