Een verjaardag thema piraterij

Het universum van de piraterij blijft kleine jongens als meisjes te verleiden. En op de dag van hun verjaardag, het is natuurlijk een decoratie op het onderwerp dat zij kiezen. Schatkisten, gouden munten, schedels ... ontdekken onverwijld de nodige voor een 100% succesvol tafeldecoratie.

Wanneer het thema "piraat" door uw kleine schatjes goedgekeurd, na te denken over de inrichting die u zal brengen aan de tabel die zal plaats bieden de gasten. Begin met het kiezen van een zwart-wit tafelkleed, die trots is voorzien van de beroemde schedels boot vlaggen. Als u wilt, kunt u ook een tafelloper toe te voegen. Dit is misschien wel een grote schat kaart.

Ga dan naar de gerechten! Wij adviseren u natuurlijk aan te nemen borden en bekers schedel of piraat, maar je kunt ook spelen soberheid kiezen rood en zwart verenigd modellen.

Tot slot, ga dan naar accessorizing. Voeg hier en daar schatkisten of kleine vakjes Deco in thema. Denk aan de plaats kaarten in de vorm van kleine piraten zal gemakkelijk hier en daar glijden. Ten slotte moet nog alleen je strooi heerlijke delen tafel van chocolade gouden opdruk schedel.

Verjaardag tafel deco selectie

1. 8 grote papieren borden piraat, 2,99 € in VegaooParty / 2 6 kopjes "piraat", 1,29 € in Deco Gogo / 3. 25 gouden munten piraat Chocolate 3 60 € voor Amazon / 4. De runner schatkaart, € 5,50 in Annikids.com / 5. Plaats merk piraten 1,95 € Regalo Cadeau en / 6. Het middelpunt Pretty Pirate 5,65 € in Annikids.com / 7. De schatkist, op € 6,90 Manooba.com / 8. piraat tafelkleed, 5 € in Oxybul