zachte en lichte sfeer in elke ruimte

Eerder wees omdat er te dicht in termen van toon, huwelijk beige en wit impuls golf van frisheid in onze huizen. Een helderheid en zachtheid mengsel dat een verfijnde en stimulerende sfeer geeft inachtneming van de ecologische en natuurlijke neiging. U kunt deze tinten gebruiken door het combineren van materialen zoals linnen en katoen, jute of een zak, maar ook de ruwe teak en mango of drijfhout en schors. Moet deze zomer, de witte blend met beige voor een chique en koele sfeer!

Wit en beige: natuurlijke en verse

De combinatie van wit en beige, is de zomerse sfeer bij uitstek! Een frisse, natuurlijke vereniging die frisse helderheid bespaart. Trouwens, wat is eenvoudiger en kost een tikkende naar een woonkamer een natuur- en extra stijl te geven. kleur kant op tegenover tonen als Jardin d'Ulysse door het combineren van een zeer zuiver wit en beige huidige vlas, of tinten dicht als Zara Thuis, die haar assortiment deco zachte en rustgevende kleuren accepteert. Op grote schaal gebruikt en daalde in al hun schakeringen, wit en beige helderheid uitstoten en verlenen een stempel en een discrete charme. The Gustavian stijl, bijvoorbeeld, die afkomstig is uit Nederland, wordt belichaamd in de meubelindustrie nog koude tinten (beige en wit patina), maar zorgen voor een zachte en serene sfeer. Materiële kant, als je wit en beige denken, is de verwachting katoen en linnen, en zelfs biologisch textiel. Door het koppelen van natuurlijke en in de zomer materialen zoals drijfhout of mango, zand en kiezels, is ondergedompeld in het

Deco Ideas tafel rond beige en wit

Neem een ​​soort Ikea houten tafel. Zand het als het is gelakt en de skate-wit (LIBERON verf). U kunt ook een tafelloper te creëren door gebruik te maken in het midden van het een lange rechthoek die u schilderen in beige. Match 4 of 6 stoelen waar je gronden, stippen en strepen en kleuren, wit en beige cursus zal wisselen.

Stel uw tafel door het uitvoeren van een linnen tafelloper op een wit tafellaken (World House of Paragraaf). Voeg een middelpunt door het invullen van transparante vazen ​​(Casa) zand en grind, gebruik sticks of kaneel voor een deur messen en surround voet glas en jutekabel flessen. Voeg wat beige en wit knopvazen ​​(Celiflo Design)