alles voor&# 039; verjaardag van uw kind bij&# 039; teatime

Ze praten over een maand voor en tel de dagen en nachten dat zij zullen moeten opnieuw en opnieuw wachten. Zeker, vieren nog een jaar bij kinderen is verre van triviaal. Voldoende reden om een ​​decoratieve smaak magie te bereiden. Op het menu: kleuren, leuke accessoires en goodies ...

Bekijk de video:

Een speciale tafel decoratie verjaardagsfeest

stappen:

Om dat uw kind ogen fonkelen op zijn verjaardag, we stemmen voor een totale make-over van de eetzaal in het teken van de partij!

Begin eerst door opknoping van het plafond enkele kleurrijke lantaarns op de hoogte van de ruimte te breken. Plaats dan een kleine tafel in het midden van de ruimte nog in het idee van een inrichting aangepast aan de lengte van kinderen.

Fantasie kan dan de ingang: een gigantische container gevuld met popcorn, een boeket van ballonnen ronde of hartvormige rond de tafel, en daarboven, glazen en bestek in de kleuren vers gekozen tart.

En het is nog niet klaar. Om een ​​verrassing tot 16u, waarom dan niet het monteren van platen op de vloer in plaats van op de tafel voor een effect "inside picknick" te creëren?

Missen de final touch, wat party accessoires: cocktail spears, fluitjes zonder gêne, decoratieve slingers ... Welkom in de wereld van de verjaardagen van feestelijke kinderen!

Een ander pluspunt Deco:

Wie zegt dat zegt zoete smaak maaltijd! Dus wees creatief aan de lekkernijen door te bellen naar bijvoorbeeld spiesjes marshmallows te organiseren, het creëren van karakters snoep of plaatsing schalen vol met smarties.

Winkelen:

Vingerpoppen Titta Folk IKEA

verfdoos Mala IKEA

Baking Kit 7 stuks DUKTIG IKEA

Svit bedekt, IKEA

Carpet Balou PARAGRAAF

Styling en geleid door V. Antelme-Rambaldi