Andere grote steden hebben reeds hun website

Van 5 december zal de stad Parijs zijn eerste online winkel te lanceren. De meest Parijse concept stores op het web zullen samen bijna 250 referenties te brengen. Een goed cadeau idee in perspectief en in plaats van harte welkom in dit vakantieseizoen.

Elk jaar trekt miljoenen toeristen, de stad Parijs nooit ophoudt te worden opgemerkt. Deze keer is het op 5 december is het van plan is om te illustreren op canvas door de lancering van haar nieuwe website. Het zal mogelijk zijn om souvenirs met betrekking gewijd aan mode, thuis en openbare instellingen te kopen. Een vrij uitgebreide keuze aan voorwerpen, soms exclusief, zoals Mariage Frères thee doet denken aan de iconische straten van de stad, of houten boten geproduceerd in Groot-Brittannië dat kinderen opgroeien in de stroomgebieden van de stadstuinen.

Andere grote steden hebben al hun site. New York, Amsterdam, Dublin al geruime tijd bezig in de waardering gedematerialiseerde hun activa door de verkoop van fysieke winkels of online. Het was tijd voor de tweede meest bezochte stad in de wereld om hun voorbeeld te volgen. Verkrijgbaar in 6 talen, zal het aanbod groeien in de tijd. Dus de afspraak gemaakt, met uw muis!

Het goede nieuws: na uw eerste aankoop, bij het openen van uw account, 10% worden aangeboden op alle producten.

Website: www.boutique.paris.fr