Ze zijn gemaakt van populieren of beuken door een Franse meubelmaker

Iguanodon is gespecialiseerd in design meubels voor kinderen, presenteert een "twee in één" meubilair die tot doel heeft om de nieuwsgierigheid van kinderen wekken. Charline Pipard door de jonge designer benoemd, meubels ontworpen met originele vormen, dubbele functie en de productie van 100% Frans.

Geproduceerd in Aspen of beuken, heldere, licht hout, een Franse meubelmaker; plank, wekelijks, Iguanondon merk bibliotheek vertonen vooral een strak design. Alleen de kleur benadrukt de rechte of gebroken lijnen voor de ontwikkeling in soberheid. Hun andere boutique activa ten opzichte van conventionele meubelen zijn voor kinderen hun meerdere betekenissen van toepassingen. Op de kast, verandert het in speelgoed.

Dus de wekelijkse sport een set van lades felgekleurde en niet-gebonden, zal het uw kleine bedrijf buitenbeentje manier op te slaan. De Bibliotracteur is eigenlijk een kleine bibliotheek gemonteerd op wielen afkeren trekker. Terwijl multipli en de schalen zijn kleine extra planken die hetzelfde origineel zitplaats tijdperk te beklimmen dienen.

Om te bestellen, bezoek hun website: www.iguanodon.fr. Ze worden verkocht vanaf 1400 euro.