Een ontwerp en intelligent apparaat voor onderzoek en verspreidt het stuk dat&# 039; je nodig hebt

knal & Olufsen creëert en geeft leven aan audiovisueel materiaal upscale. De laatste in het Deense merk: BeoSound Moment, een muziek-ontwerp van het systeem, intelligent en speels, dat de stemming en de smaak van de gebruiker past.

De expertise Bang & Olufsen

Opgericht in Denemarken in 1925 door Peter Bang en Svend Olufsen, twee jonge ingenieurs gepassioneerd over innovatie en hoge kwaliteit audio reproductie, het bedrijf Bang & Olufsen wordt gekenmerkt door een lange traditie van kennis, in combinatie met een obsessie voor onderzoek en high-tech ontwikkeling. Met producten combineren design en prestaties, Bang & Olufsen biedt een high-end multimedia-ervaring thuis als op reis.

BeoSound Moment: innovatie, design en technologie

intelligente draadloze audio-systeem, BeoSound Moment is de eerste touchscreen toestel wereld hout, om te integreren muziekbibliotheek en streaming muziekdiensten. Intuïtieve en plezier, is dit ontwerp platform bekroond met een stijlvolle afneembare-interface, met inbegrip van een aluminium deel met touch screen, en een tweede front in eiken, met een wiel voor de distributie van uw muziek op de speakers.

BeoSound audiosysteem smart Moment Bang & amp; Olufsen
© Bang & Olufsen

"PatternPlay" en MoodWheel: functies op uw

Side functies, de "PatternPlay" maakt intelligente weergavesysteem, die uw muzikale voorkeuren slaat het best past bij uw luistergewoonten. Hoe? Door de muziek gespeeld in uw afspeellijsten en favoriete artiesten, tappen zoals een online muziekcatalogus van meer dan 35 miljoen nummers die door Deezer (één van de muziek streaming diensten populair in de wereld, nvdr). Dus na verloop van tijd, de BeoSound Moment zullen de nummers die je het meest kans om te genieten van uit te zenden.

Een andere slimme functie: de MoodWheel, letterlijk "wheel stemmingen", die, afhankelijk van uw stemming, onderzoek en verspreidt het stuk dat u zal vullen. Raak simpelweg de veelkleurige wiel voor het afspelen van een afspeellijst, automatisch gegenereerd op basis van de locatie van uw vinger is ingeschakeld. Kortom, streven naar het midden van het MoodWheel luisteren naar bekende muziek, genomen door het apparaat in uw favoriete playlists. En als je dorst auditieve avonturen, blijf uit de buurt van het centrum en ontdek nieuwe songs, piochées in een online muziekcatalogus.

Compatibel met het bereik van bedrade luidsprekers en Bang zonder draad & Olufsen BeoSound Moment apparaat is al beschikbaar in de winkels Bang & Olufsen landen waar de producten van het Deense merk en Deezer beschikbaar zijn (prepaid abonnement Deezer Premium 12 maanden inbegrepen).

BeoSound audiosysteem smart Moment Bang & amp; Olufsen
© Bang & Olufsen

Advies prijs: 2195 €

www.bang-olufsen.com