The dubbing daripada dinding dengan panel komposit adalah agak mudah untuk membuat dan, selain daripada mengasingkan bilik, ia membantu untuk mempunyai, permukaan rata yang bersih untuk lukisan atau meminta permaidani, terutamanya semasa pengubahsuaian .

Menyediakan dinding untuk menggandakan

Untuk panel memegang dengan baik dan tidak mengekalkan kelembapan, ia adalah perlu bahawa dinding yang mereka bersandar adalah bersih dan kering. Ini akan memerlukan mengikis dinding jika salutan datang kira, dan mengeluarkan apa-apa penyelewengan permukaan.

Penyediaan panel komposit

Kita mulakan dengan melukis pada panel komposit, menggunakan pembaris dan pensil, lokasi luka. Sebelum memotong panel kepada saw sebelah tangan menghadap, ia adalah lebih baik untuk pra-potong dengan pemotong di sisi penebat, jika gigi saw boleh ditangkap dalam bulu kaca dan merosot.

Pemasangan dan kemasan

Panel mesti terpaku dengan kulir, dalam jalur kira-kira 10 cm dan dengan ruang kira-kira 20 cm antara jalur, sebelum dibiarkan kering selama 15 hingga 20 minit. Kemudian, kita memohon pad pelekat terakhir kira-kira 10 cm garis pusat, memohon kepada jalur pelekat yang dibuat sebelum ini pada kadar 4 atau 5 pad setiap band. Panel pertama akan digunakan untuk dinding dengan menekan sangat keras, dan kemudian mengesahkan lekatan dengan menekan dengan peraturan, dan diletakkan di panel depan, menonton penjajaran kepada peraturan tukang batu dan tahap semangat. A bersama dibuat dengan salutan khas melengkapkan penamat.

> Meminta sebut harga percuma untuk penebatan anda