Køb en garage: Du bør være opmærksom på disse ting

Brugen af ​​en garage bliver stadig mere populær. Selvom du måske ikke ejer en bil, kan du have en garage
ideel til sikker opbevaring af haveværktøjer og værktøjer. Især hvis du køber garagen og ikke bygger det selv
Hvis du vil, bør du være opmærksom på nogle regler, så du ikke straffes
gør. Garager er ved at blive ulovlige igen og igen
tilbydes. Så du falder ikke ind i en sådan fælde, det er i
Advance oplysninger om love og forskrifter til oplysning og i
Hvis du er i tvivl, konsulter en specialist. Men hvad genkender du faktisk?
en harmløs forretning? Hvilke forholdsregler skal tages, hvis du
beslutter at blive ejeren af ​​en garage? Oprettelse af en lille en
Guide kan hjælpe dig med at undgå dårlige hænder og komme i gang
få uger på den nyopkøbte ejendom. Vi forklarer hvordan! 

Faren for ulovligt køb

På nuværende tidspunkt udbydes langt flere ulovligt byggede garager til salg, end det generelt overvejes. Ofte er disse påstået små ting, som tidligere var årsagen til en større kvarterskonflikt. Garagen i spørgsmålet protesterede sandsynligvis ind i naboens ejendomsområde og begrænsede sin frihed. Der er ingen planlægningstilladelse for de respektive garager. For at være på den sikre side som ny ejer skal du altid have dine dokumenter og tilladelser vist, for eksempel i forbindelse med leje eller køb af en haveplot. En sælger med en klar samvittighed vil helt sikkert være meget samarbejdende her og kan besvare alle dine spørgsmål om dimensioner, afstand til ejendomsgrænsen og så videre.

Den officielle del - bureaukrati i forbindelse med købet

Især når man sammenligner med at købe en lejlighed eller leje en garage, er de bureaukratiske forhindringer forholdsvis lave, hvis man ser på at købe en garage. Ved at underskrive købekontrakten er du ejer med alle tilhørende rettigheder og forpligtelser. Det betyder selvfølgelig også, at fra den dag du betaler for de ekstra omkostninger, der afholdes. Ud over at simpelthen underskrive købekontrakten er det også vigtigt at informere dig ikke kun om det pågældende objekt, men også om de generelle forhold. For eksempel, hvis du køber en garage på lejemål, kan kontrakten opsiges efter en lov fra 2007. Ejeren i dette tilfælde er forpligtet til at betale dig tidens værdi af garagen. Hvis du køber et hus, herunder en garage, skal det selvfølgelig opføres i landregistret.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Problemer med grundejere

Problemer med landejere er blandt de vigtigste tvister, når det kommer til at købe eller eje en garage. For det meste er dette det faktum, at konstruktionen ikke blev målt korrekt, og genstanden rager for langt ind i naboens have eller at der mangler byggetilladelse. Det kan dog nogle gange være sandt, at du er den retmæssige ejer af garagen, men ikke ejendommen. Hvis ejerne nu bruger sin ret og ønsker at bruge landet andetsteds, er gode råd dyre. Hvis fronterne er så hærde, at ejeren selv ønsker at nedrive den lille bygning, skal du søge råd fra en advokat og fortælle dig, om du har ret til erstatning. Som argument for garage kan du altid henvise til, at en sådan ekstra på ejendommen øger værdien af ​​området betydeligt. Vi kan gøre din have, egnet til garagen, moderne og sofistikeret, du kan se her!

Sådan køber du en garage på en lovlig måde

Når man leder efter en ny garage, vil de fleste normalt finde det, de søger efter på internettet. Her finder du mange børser, der tilbyder garager i forskellige størrelser og designs. Bevis for, at garagen er et lovligt formål, er frem for alt en fejlfri salgskontrakt og god kommunikation med sælgeren. Ikke alene bør han lytte til dine spørgsmål, han skal også kunne præsentere vigtige bureaukratiske dokumenter, som f.eks. Hans egen købsaftale eller byggetilladelse uden tøven. Det kan også være interessant at tale med de pågældende naboer. Således får du relativt hurtigt et overblik over, om den pågældende garage måske har været oftere for kvarterskonflikter, snublen. Selvfølgelig bør du altid overbevise dig selv om garageets fejlfri stand eller mangler i et dokument til købskontrakten.

En garage kan også deles

Hvis du vil købe en garage, kan du opleve, at mange modeller simpelthen er for store til dine behov. Der er ikke noget galt med blot at dele en garage med hensyn til udlejningen. Men selvom din medlejer er en af ​​dine bedste venner, skal du lade grunden herske. Det er kun korrekt og lovligt, hvis alle parter underskriver salgskontrakten. Kun på denne måde kan du beskytte dig mod eventuelle skader og tvister i juridiske termer og skabe det perfekte grundlag for din nye garage. Blandt andet er i lejekontrakten også lejemålet i detaljer og den tilhørende kvadratmeter krav! For flere ideer om hvordan man laver indretningen af ​​din garage, se her!

Den matchende dekoration

Udført! Garagen er købt! Tid til at dekorere det nye objekt og udstyre det til din egen smag. Især når du vil bruge garagen som en festkælder, og der ikke er parkeringsplads her, har du et væld af muligheder. Brugen af ​​farverig belysning er lige så populær som opsætningen af ​​stole og bænke, som især i forårsmånederne er et ideelt alternativ til en eller anden grillaften. Men glem ikke at holde din nye garage ved en komfortabel stuetemperatur. Dette sikrer ikke kun, at du har det behageligt om vinteren, men sikrer også, at skimmelsvampen ikke har nogen chance for at bosætte sig i din garage. Her gælder det samme som i lejligheden: Den, som ventilerer regelmæssigt, beskytter sig for for højt af fugtindholdet i luften og de overraskelser, der er forbundet med det. Så du kan gøre din garage til et hjem!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: