Dengan lampu Krismas yang indah, mewujudkan suasana ajaib di bilik kanak-kanak, remaja atau ibu bapa.

objek hiasan dan sumber cahaya, tali cahaya mempunyai lebih daripada satu helah diam-diam beliau untuk menerangi ruang dengan gaya. Yang terakhir ini akan menjadikan kawasan tidur cemerlang selesa untuk rasa ia seperti kepompong. Memberi tumpuan kepada empat alternatif yang mudah tetapi berkesan untuk memasang elemen cahaya ini di dalam bilik.

Rentetan cahaya untuk memerangkap dan meningkatkan

Sering digantung di dinding, tali cahaya boleh bingkai output ... lebih baik mengawal ruang tertentu untuk meletakkan ia halus nilai. Di bilik tidur, tali cahaya membentuk kontur rangka katil untuk mewujudkan suasana yang romantis di atas katil perkahwinan, atau mengiringi mimpi indah penuh dengan sihir kecil. Jika ini bukan rangka katil, ini boleh menjadi perpustakaan atau tingkap. Dalam bilik kanak-kanak, siling lembut beberapa rentetan cahaya mencipta kesan langit berbintang luhur!

cahaya Deco kertas bilik rentetan
© laminequibabine

Satu kertas kalungan berwarna-warni untuk berpakaian dinding bilik dengan kegembiraan!

Krismas lampu dalam bentuk perkataan atau haiwan

Untuk pemimpi kecil atau besar, tali cahaya digunakan untuk melukis di dinding. Ringan dan fleksibel ia adalah termodulat sesuka hati untuk mencipta simbol geometri, haiwan dan bentuk semula jadi. Awan besar, ikan kecil, bintang, hati yang ... Dalam susun atur tempat kejadian graf ini kekal satu-satunya had imaginasi anda! Rentetan cahaya tetap dengan paku kecil atau cangkuk pelumba untuk menerangi ruang dan berkhidmat jika perlu perintis. Jemputan untuk mempunyai impian yang datang tanpa henti untuk membawa sentuhan puisi ke bilik.

Inspirasi rentetan cahaya bilik bayi
© Ideecadeau.fr/ AM.PM

rentetan cahaya sesuai untuk mengiringi malam si kecil!

rentetan cahaya sebagai Pell-mell ke dalam ruang

Remaja suka mengumpul gambar, poskad, poster dan lukisan di dinding bilik mereka. lampu Krismas boleh membuat jalan mereka di antara semua ini obsesi cukup untuk mencipta satu suasana peringkat yang halus.

Di tapak semaian, rentetan cahaya boleh berfungsi sebagai paparan untuk gambar pertamanya. clothespins kecil atau pita maka hendaklah menggantung visual diingini kepadanya tanpa merosakkan dinding bilik.

Idee lampu deco bilik tidur dongeng gambar
© Lights4fun

A dinding foto, ya, tetapi dinding foto yang cerah tiga kali ya!

bekas cahaya melalui kalungan bilik yang selesa

Alternatif lain untuk menghiasi bilik dengan tali cahaya adalah untuk meletakkan mereka di dalam bekas telus. Permukaan kaca (atau tiruan) dan mencerminkan lampu akan memanfaatkan kesan pencahayaan. Jadi balang jem, pasu atau mangkuk boleh mencari tempat mereka di dalam bilik anda, mewujudkan suasana yang mesra.

Untuk lebih banyak keaslian, anda boleh menghias rentetan terangmu objek yang lebih luar biasa seperti sangkar burung! Biarkan semangat kitar semula anda!

jar cahaya inspirasi kalungan
© Decorationsdemariage / Hadiah Folies

Dalam masa yang singkat, meletakkan beberapa bintang dalam menghias bilik anda!