Memilih mengikut ruang anda dan keinginan anda

Untuk mengatur berpakaian, yang menumpukan seluruh bilik atau membenarkan beliau dinding, objektif adalah sama: mengoptimumkan meter persegi. Untuk ini, kedai-kedai banyak khusus atau tidak, menawarkan penyelesaian untuk menyesuaikan diri lebih baik untuk permintaan pelanggan mereka. Jika anda mempunyai masalah membezakan berpakaian kit persalinan yg pesan lebih dahulu, editorial yang 'memberikan anda beberapa perkara yang perlu melihat lebih jelas.

Kit berpakaian, apa yang ia?

Kit ini memerlukan beberapa berpakaian idea DIY sejak kenderaan kepada diri sendiri. Tidak seperti rakan sejawatannya "disesuaikan dressing", ia tidak menghormati sepenuhnya dimensi bilik anda dan perlu difikirkan dengan baik sebelum membeli barang-barang. Ini kemudian boleh diatur dan disusun dengan cara yang paling bijak mungkin untuk keputusan yang praktikal dan berfungsi.

berpakaian ini adalah lebih sesuai untuk ruang yang besar kerana mereka tidak memerlukan borang khas. Idea ini adalah juga untuk menggunakan mereka di dalam bilik tidur atau dobi sekeping dinding, lebih mudah untuk memasang.

persalinan
© Leroy Merlin

Menumpukan kepada persalinan buatan.

Dibina di dalam bilik atau diletakkan di sepanjang dinding, persalinan yg pesan lebih dahulu mesti usaha lebih bersepadu untuk mengoptimumkan meter persegi. Ia sering sinonim dengan kemewahan dan ruang yang besar dan perlu dibuat kepada pakar. Direka untuk milimeter, ia meliputi siling tanah dan janji-janji anda rupa yang sempurna! Plus: lubang dibuat untuk mengukur, terlalu, menjimatkan bukan lubang yang sangat cantik caisson berpakaian kit.

maklumat lain, tidak kurangnya, yang perlu dipertimbangkan sebelum anda membuat keputusan: berpakaian adat juga kos lebih dari persalinan dibeli dalam tanda lambda. harga ini mudah dibenarkan oleh perkhidmatan yang ditawarkan oleh kedai-kedai khusus kerana anda disertakan dari A ke Z dalam projek anda oleh pakar, lawatan ke rumah, penyediaan pelan dan spesifikasi, pilihan bahan dan akhirnya pose akhir.

persalinan
© Lyon cuisiniste