relau&# 039; Aujourd&# 039; hui yang bijak dan mudah untuk digunakan

Untuk memilih oven yang baik, kita perlu mengambil kira keperluan dan kehendak mereka. Apabila kriteria yang anda pilih perlu kemudian berjaya menggabungkan prestasi ketuhar yang terdapat hari ini di pasaran dan oleh itu memahami apa yang di belakang terma khusus: ia bermakna pirolisis? Apa yang dimaksudkan dengan ketuhar pelbagai fungsi dan apa haba berdenyut? Mereka memberitahu anda segala-galanya.

Bergantung kepada jenis pembersihan

Antara kriteria yang ditetapkan untuk ketuhar, anda sering mendengar dan pirolisis pemangkin tetapi adakah anda tahu apa yang benar-benar di sebalik istilah-istilah ini? Ini sebenarnya mod pembersihan: relau pirolisis mempunyai program pembersihan khusus sebagai lemak ketuhar pemangkinan, dinding rawatan semasa memasak memusnahkan. Pirolisis relau biasanya lebih mahal untuk membeli tetapi ia adalah lebih berkesan dalam pembersihan dan hayatnya yang lebih lama.

Bergantung kepada jenis masakan

peranti dengan cara ketuhar konvensional yang beroperasi secara olakan tabii iaitu melalui perintang diletakkan di bahagian atas dan bahagian bawah ketuhar. Dalam kes ini, udara dipanaskan tidak mengalir ke dalam ketuhar dan dikatakan statik. Sebaliknya ketuhar haba dibancuh atau udara paksa membolehkan peredaran udara yang lebih pantas dan juga memasak. Banyak ketuhar menawarkan kedua-dua jenis masakan kerana setiap tukang masak mempunyai kelebihan, ia biasanya ketuhar pelbagai fungsi. Hari ini jenis baru memasak muncul pelengkap itu. Contohnya termasuk mengukus atau memasak perlahan

Akhir sekali, terdapat kriteria penting lain yang perlu diambil kira seperti penggunaan tenaga, kapasiti rongga, kepelbagaian program, keselamatan, harga pembelian dan sudah tentu, estetik produk.