Mewah dalam 50-an, kita suka!

Ditubuhkan pada tahun 1948, Smeg adalah syarikat Itali yang telah mengubah peralatan mudah ikon reka bentuk Itali.

Selepas kejayaan besar Victoria tradisional, pelbagai sekarang memperoleh teknologi induksi memasak. Antara kesahihan dan teknologi seni vintage, editorial 'daripada Deco.fr memberitahu anda segala-galanya!

Kejayaan periuk Smeg

dapur diilhami oleh chef terkemuka untuk prestasi dan keanggunan mereka, Smeg telah dapat menawarkan peralatan berkualiti. Semuanya dilakukan untuk memenuhi harapan masak lambda tunggal atau foodie. Aves periuk kelihatan vintaj itu, Smeg telah berjaya mengenakan gaya untuk pelbagai dada dalaman. Elektrik atau gas pelepasan, ini boleh didapati dalam keluli, keluli tahan karat dan kaca, putih atau berwarna. Sesuatu yang baru yang boleh menggembirakan peminat kemodenan teknologi tetapi yang inspirasi gemar 50-an; model induksi memasak.

SMEG
© Smeg

Vintaj semangat ke masak saya

Selepas kejayaan besar kawasan memasak dengan pelan gas, 4 rongga untuk model TR4110, ketinggian ketuhar kepada TR93 dan TR90 rongga maksimum untuk tiga model kini mempunyai di tempat teknologi induksi memasak.

Yang terakhir ini mempunyai 5 saiz yang berbeza daripada rumah-rumah dan automatik stop kereta Overdraf rumah dan penunjuk haba sisa. Pada sebelah bergaya vintaj, kekuatan kaca menggabungkan sempurna dengan kemasan hitam berkilat kemasan krim ketuhar atau penuh.

Semua rongga tambahan menampilkan mudah dibersihkan enamel Ever Bersih dan fungsi pembersihan Wap Bersih, yang membolehkan penyelenggaraan mudah dan ketuhar cekap. Apatah lagi untuk menjadi yakin?

SMEG
© Smeg

Krim dan hitam versi: dari 2999 euro

versi keluli tahan karat: dari 3099 euro

maklumat lanjut http://www.smeg.fr/