gaya Ranger

Untuk menyimpan tuala anda dalam gaya di bilik mandi, kadang-kadang hanya mengambil kabinet yang betul. Metal untuk bermain kad pergi mana-mana, kayu untuk memberi hidup kepada bilik atau dengan bakul untuk simpanan bijaksana, anda banyak pilihan. Untuk membantu anda membuat keputusan, mengikut senarai membeli-belah kami.

logam

Tidak kira apa gaya anda telah membuat keputusan untuk menerima pakai di bilik mandi anda, ingat bahawa anda akan ada masalah memasang kabinet logam. Corner untuk menjimatkan ruang, dengan laci untuk memberi ruang atau dengan roda untuk membuat ia praktikal, anda hanya perlu memilih salah satu yang akan mendapatkan yang berguna kepada anda.

kayu

Untuk memanaskan hiasan bilik mandi, memilih dan bukannya untuk model kayu. Kami suka "pelbagai rak" versi yang membolehkan kita untuk mengakses tuala kami dengan cepat. Di samping itu anda boleh seret satu atau dua bakul untuk meninggalkan untuk menyalakan linen mandi tercantik anda.

tahap versi

Menyimpan tuala mandi anda dengan gaya, ini juga mungkin terima kasih kepada perabot tangga berbentuk yang menghaluskan tuala anda. rak kecil adalah peluang untuk tergelincir beberapa barangan hiasan dan Voilà!

dengan bakul

Akhir sekali, jika anda suka yang semuanya kelihatan kemas dan tiada apa yang di belakang, membuat pilihan untuk simpanan dengan bakul. rotan, kelabu, hitam atau dalam banyak warna mewah membawa mood yang baik, ia adalah untuk anda untuk membuat pilihan anda.

Video: buat tuala tangga berbentuk

Deco kami untuk video mandi