Butang yang ada, bunga muncul tidak lama lagi. Memilih yang baik tumbuh-tumbuhan anda untuk&# 039; bunga renang nikmati sepanjang musim bunga, dan mungkin lebih.

pasukan musim bunga, pokok bunga dijangka dalam hiasan dalaman kami. Antara sentuhan warna-warna yang lembut dan rasa, kami ternampak tumbuhan musim bunga berbunga taman kegemaran kami yang akan melakukan keajaiban di rumah anda. Untuk menikmati mekar mereka seberapa lama yang boleh, ikut tips kami!

tumbuh-tumbuhan dalaman bunga yang berbau baik

ungu : Berita baik adalah bahawa beberapa jenis ungu tumbuh dengan baik di dalam pasu, jadi anda boleh dengan mudah memasang di ruang tamu, atau di tempat lain di dalam rumah. Dengan bunga murah hati dan wangi, ungu wafts rumah anda dalam masa yang singkat.

melati : Terdapat dalam mana-mana pusat taman yang baik yang dihormati, melati mempunyai dua kelebihan. Selain rasa yang baik, dan ia memanjat hanya balut dengan mudah di sekitar gelung, menjadikannya sebuah kilang yang sangat hiasan.

teratai : With paces dalam dari tempat lain, lily membawa sentuhan halus Eksotisme untuk dalaman anda. Disiram dan dipelihara, periuk lily anda boleh memegang beberapa tahun.

tumbuhan ungu bunga
© pixabay

Lilacs menyiarkan aroma musim bunga di seluruh rumah.

tumbuh-tumbuhan dalaman dengan bunga berwarna-warni

Cape Violets : Dengan 10 bulan yang berbunga, houseplant ini adalah mudah untuk hidup selagi seseorang itu tidak air rosette beliau.

impatiens : Tumbuhan ini boleh berkembang sepanjang tahun tanpa pudar! Musim panas atau musim sejuk, tidak kira suhu dia sebagai dia memerlukan air. Dan tidak teragak-agak untuk mengukir houseplant anda jika ia mengambil masa terlalu besar.

bunga ros kecil : Bunga-bunga yang paling halus dan romantis mengajak dirinya di dalam! Menikmatinya seberapa lama yang boleh, letakkan balang di tempat yang terang dan nyaman. juga memberi makan tumbuhan anda dengan baja semula jadi untuk memastikan berbunga yang panjang dan jangan lupa untuk trim.

azaleas : Untuk warna bunga yang tinggi, pastikan anda membawa mereka kepada cahaya, haba, dan air yang banyak. Mempunyai bola!

cyclamen : Satu warna atau dua nada, tumbuhan ini bunga banyaknya untuk menggembirakan pelajar.

periuk azalea
© Botanic

Untuk warna, pergi untuk azaleas dengan periuk pergi dengan kelopak mereka!

Houseplants yang Field strand

gerbera : Daisies Cousin lurus keluar dari bidang. Dengan periuk yang bagus, kesederhanaan luar bandar akan menjadikan kelembutan dan makanan istimewa ke rumah anda di bulan yang indah musim bunga. Terbaik: campuran beberapa periuk warna (putih, kuning, oren, merah jambu atau merah).

hydrangeas : Selalunya dijual di bunga potong, semacam bunga yang juga mudah di dalam pasu di pusat-pusat taman. Untuk melihat desa, hydrangeas lebih suka warna pastel, seperti yang terkenal "vanila strawberi". Letakkan periuk anda kepada cahaya dan jangan lupa untuk memasang tutor untuk menyokong bunga dan berbunga.

bunga gerbera dalam
© pixabay

gerbera yang membawa sentuhan negara untuk hiasan.